0 oy
616 göst.
Diğer kategorisinde (356 puan) tarafından

Yeğenimin nişanı vardı nisandan önce ablamgilde yemek telaşı hazırlık faln evde kalabalık değil inanın herkez akraba annem babam yengem ablam yeğenimin amcasigil bide küçük yeğenin arkadaşı o gün telim evde kayboldu ilk baş bebeler aldı attı kenara dedik ama şerbet dönüşü tuvalete kadar baktık yoktu giden telefon olsun bir grm üzülmedim ama oğlumun 2.5 yıllık birikmiş resimleri gitti yedeği eşi olmayan o kadar kötü bir duygu ki aklınızda olsun kesin yedek yapın her tarafım ucuk oldu o derece uzuldum saçma belki ama yazma amacim dertleşmek bu programda gitti tabi şifremiz zor buldum:(

12 Cevaplar

+1 oy
(4,420 puan) tarafından
Insan gerçekten çok üzülüyor ya benimde büyük kizim in fotoğraflarının bir çoğu telefon bozulunca gitti öylece bende çok üzülmüştüm ya 
(356 puan) tarafından
Evet canım inan çok kötü bir his
-Reklam-
0 oy
(30,155 puan) tarafından

Kötü olmuş kız biri almıştır nereye gidecek başka 

(356 puan) tarafından
Tabi ki de yavru evi talan ettik ilk farkettigimde aradım kapalıydı üstelik şarjım ful dolu nede iş nisn var resim cekicez şarjı fulledim ama uçtu vallahi
0 oy
(620 puan) tarafından
Lofebox yokmuydu olsa eğer geri getirebilirsin cnm
(356 puan) tarafından
Yok balim program yüklü degildi
(620 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm  bundan sonra uygulamayı indir başka TLF kullansanda fotolar kalıyor yerinde
(356 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım yuklicem her hat kullanabiliomu onu sadece turcellemi ait
(620 puan) tarafından
Ben önceden Turkcell dim şuan Türk Telekom kullanıyorum halada uygulamayı kullanabiliyor um cnm
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Benimde görümcemin nişanında çaldılar evden gitti eşimle ilk çekildiğimiz fotoğraf vardı en çok ona üzüldüm 
(356 puan) tarafından
Valla dünyanın çivisi çıktı artık yani kim nie yaptianlamadim
0 oy
(302 puan) tarafından

Geçmiş olsun:( ben harici Hard disk aldım bir kaç ayda bir atıyorum ona ama atmadan silinse çok üzülürüm Allahım çocuğuna sağlık sıhhat afiyet versin gerisini dert etme

(356 puan) tarafından
Orası öyle tatlım kendisi yanımda hamdolsun
0 oy
tarafından

Anılardan daha önemli ne var ki şu dünyada :ermm: üzüldüm inş bulursun cnm ❤️

(356 puan) tarafından
İns guzelm tşk ederim
tarafından
Rica ederim cnm ❤️
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Bende 12 yıllık fotolarım hep durur hesapta kim tel degistirse benden foto ister o yüzden bende yedekledim hesaba bir gün kaybetmekten korkuyorum valla sanada çok geçmiş olsun canım 
(356 puan) tarafından
Tşk ederim en güzeli kagida çıkartmak ben anladim
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Google fotoğraflar a baktın mi belliki gmailinin şifresini biliyorsundur buraya da girebildiğine göre. Senkronize olmuşsa eğer fotoğraflar hala duruyordur
(356 puan) tarafından
Hiç bakmadım ama oraya hiç yedek yapmamıştım ki kuzum
(6,048 puan) tarafından
Sen yine de bak bazen kendisi yedekleniyor.
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım 
(356 puan) tarafından
Tşk ederim canım
0 oy
tarafından
Canm sinyalden bulabilirsnz
(356 puan) tarafından
Karakola ihbar verdim kuzu faturayı buldum ilk sinyalde bulurlar mis ama o alındı satıldıysa resimler yine gitti
0 oy
(9,958 puan) tarafından
cok kötü olmuş yedeklemek lazım en kısa zamanda yapem dursun kenarda
(356 puan) tarafından
Aynen öyle hiç geç kalma
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Benimde telefonum bozulmuştu bende çok üzüldüm büyük kızımın bütün resimleri videoları ondaydı Allah'tan eşim yaptırdı da kaybetmedik fotografları
(356 puan) tarafından
Çok snslisin hemen yedekle onlari

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 326 göst.
+3 oy
12 cevap 443 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hiros4434 (513 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 113 göst.
0 oy
5 cevap 265 göst.