0 oy
154 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,287 puan) tarafından
2 çocuğum var eşim hiç tek başına dışarı çıkmazdı birden cikmalara başladı meğersem beni aldatiyormus çıkıp başka kizla telefonda konuşuyormuş buraya sormuştum birden çıkmaya başlaması normalmi diye herkez normal karşılamıştı herneyse çocuklarım için affettim aslında etmedim tabi bu aralar çok yazı çıkıyor instagramda önüme sabretmek le ilgili Allah'ın kulunu sınamasıyla ilgili çünkü ben hala ağlıyorum bazen neden nasıl diye çok sorguluyorum çok esimide aynı şekilde ben şimdi sabretmiyormu oluyorum

2 Cevaplar

0 oy
(1,287 puan) tarafından
Bosicaktim onu intihar ederim dedi affet çok pişmanım sensiz yasayamam dedi ama ayrılmama sebebim bu değil asla 2 cocugumun olması tek sebep bu arada 26 yaşındayım ve eşim bana deli gibi aşıktı böyle bir aşk nadir dir herkez hayatının şokunu yaşadı şimdi çok pişman ama ben asla güvenmem daha iş yerini kamerasına kadar kurdu telefonuma 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ins birdaha olmaz cnm. Cocuklarina iyu bakiyorsa evine sana iyi bakiyorsa unutmaya calis. Ama birdaha olursa katlanmazsin tabi. Ayni hata da seni kaybedecegini bilsin esin
(1,287 puan) tarafından
Biliyor cnm biliyor kaybedeceğini amin çok pişman gibi gözüküyor ama bu nasıl unutulur bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,003 göst.
12 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kakulimmm (51 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,185 soru

24,054,876 cevap

329,855 kullanıcı

...