0 oy
208 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,123 puan) tarafından
15 aylık kızım bebek arabsınsa hiç durmak isitemiyor. Yarın alışverişe gidecektik büyük merkeze.  Ama hiç bişey ilgisini çekmiyor sadece çıkıp yürümek istiyor çok yorucu.  Atıştırmalık 5 dktoyalanıyor, çizgi film 1 dakka bile izlemiyor 

Sizin bebişler duruyor mu bebek arabaında en azından 30 dakika. Kızım  kemerlerin altınsan bile kalkmaya çalılıyor

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Vercen elıne bısey benımkının arabada sureklı agzı dolu olcak ya ayran alırım ya muzlu süt alırım ya sımıt alırım :D

(5,123 puan) tarafından
Kızım istemiyorsa hemen fırlatıyor başlıyor ağlamaya çıkana kadar. Çok zor ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kızım da 13 aylık ne kucakta durmak istiyo ne arabada kendisi yürüyecek ama düz yola değil mağaza kapılarına vs
(5,123 puan) tarafından
Aynen öyle durum aynı
0 oy
tarafından
Valla canım maşallah diyim 7aylık hastanede sabah 9dan akşam 8e kadar araba da durdu çok seviyor ona kalsa tüm gün dışarda durur
tarafından
Bu arada diğer oglum da 2yaşına kadar araba kullanırken hep dururdu cok severdi
(5,123 puan) tarafından
Maşallah oğlum da severdi ama kızım hiç sevmiyorum
0 oy
(1,148 puan) tarafından
Doğdu doğalı binmek istemiyor bebek arabasına. 2 yaşına geldi zrla yarım saat anca duruyor. Onda da ayaklarını yere değdiriuor veya ters dönüp ayağa kalkıyor. Yapacak bişey yok bende bindirmiyprum çok fazla. O huzursuz olunca Bn de huzursuz oluyorum. Mutlu olması için binmemesi gerekiyorsa binmiyor. Ya yürüyor ya da kucağımda taşıyorum. İleride bu verdiğim değerin kıymetini anlar İnşaAllah 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 238 göst.
31 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sebebine (500 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 327 göst.
24 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 560 göst.
28 Mart 2019 Aile & Aşk kategorisinde Sedann (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 191 göst.
31 Ekim 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Zeynosss (13,915 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,377 soru

24,490,916 cevap

357,603 kullanıcı

...