0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından

Merhabalar 

Doğumda siz neler dağıttınız acaba yada hediyelik olarak ekstra bir şeyler verdiniz mi? 

imageaklimda bu şekilde bı hediyelik var aslında çikolata ve magnet

6 Cevaplar

+2 oy
(805 puan) tarafından
Ben millete yedirme taraftarı değilim. Eşim ve biz aşırı derece hayvansever biriyiz. Evimiz de de iki kedimiz var. Minik kurabiye posetlerine kedi maması koyacağım bide etiket çıkartcam. Oğlumun adına sokak hayvanlarına beslesinler. Hem kendileri sevap kazanır hmde oğlum. Hayvanlar da karnını doyuyur. Hesapladım Max 50 TL bile değil tabii bizim 15 kg mamamiz var oradan koyacağım yine de çok tutmaz.
(6 puan) tarafından
Oda çok güzel bir fikir en mantıklısı bende 20-30 adet kadar yaptırırım o bile çok hastaneye kim gelebilir ki sadece eşim ailesi ve benim ailem kararsızım sadece
(519 puan) tarafından
Söylediğinin aynısını ben yaptım canım, dediğin gibi çikolata magnet KOLONYA vs de bize çok lüzumsuz geliyor herkesin alabileceği şeyler ama sokaktaki bir hayvanı beslemek çoğu insanın aklına gelmiyor böyle böyle farkındalık oluşturmalık lazım. Hemde verdiğimiz insanlardan çok güzel tepkiler aldık birisinin aklında sokaktaki hayvanlar aç beslemeliyiz düşüncesini oluşturduysak ne mutlu bize.. ayrı bir yorum olarak fotoğrafı ekleyeceğim fikir olsun diye
(519 puan) tarafından
Ayrıca bizimde evde 3 kedimiz var  apartmanın önünde de beslediğimiz 15 kadar..

Aklınızda bulunsun  kızlar ben pendik de oturuyorum pendik belediyesi beyaz masa dan sokak hayvanlari için mama talep edebiliyoruz ücretsiz kapıya kadar getiriyorlar, oturduğunuz ilçe de böyle bir imkan varsa yararlanın lütfen, 4 ayaklı canların bize ihtiyacı var
(519 puan) tarafından
Birde yanlış anlaşılmasın belediyenin getirdiği masaların tek bir tanesi bile evimde ki kedilere yedirmem onları sokaktakilere veririm.

Evde baktığı kedilerin mamasını bedavaya getiriyor diye düşünülmesin:)
(6 puan) tarafından
Cidden çok mantıklı bakış açısı benim de kafama yatmaya başladı bunu eşimle birlikte görüşüp netleştirmek lazım daha 3 ayımız var ama her şey çok zam geliyor maalesef
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç bişey dagitmadim ben hastanede bir gece kaldık zaten kimse gelmedi

Ama uzun kalicaksan gelecek olan kişilere vermek için hoş bunlar 
(6 puan) tarafından
Biz muhtemelen 1 gece kalırız zaten eşimin ailesi benim aile o yüzden çok fazla yaptırmak da istemiyorum
0 oy
tarafından
Hediyelik yapturdm bn derin yazılı kokulu taş ve derin yzılı ayıcıklı fanus
(6 puan) tarafından
Çok güzel fikir buda bende böyle bişey düşündüm amaa daha var o yüzden kararsızım yine de
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Gorumcem bu keko dusunmez böyle şeyleri demiş çikolata yaptırmış onu da evde unuttum :) 
(6 puan) tarafından
niye öyle demiş ya görümcen ayy yok ya bennn birine veririm herhalde eğer sipariş verirsem ya bizim geline veririm yada bı ablam var ona o gün unutabilirim
(2,515 puan) tarafından
Öyle şeyleri pek sevmem ben yaptırmam bildiği için demiştir :) aynen kuzum unutulur birine emanet et
(6 puan) tarafından
Sevmem diyenden kork bence bacım çünkü ilk o yaptırır koşa koşa
(2,515 puan) tarafından
Bebem 7 aylık oldu hiç bir şey yapmadık valla de :)
(6 puan) tarafından
☺️ tabii yapmak istemeyen yaptırmaz şart değil elbette ama yani ilk çocuk olunca bilmiyorum ben daha heves ediyorum tabii çok da pahalisina kaçmamak kaidiyle ☺️☺️☺️
0 oy
tarafından

Pandemı donemı kımse gelmez dıye hastanenın konsept fırmasıyla anlastık, susledıler vs lımonata verdıler kurabıye, bıde cıkolata yaptırmıslar eşimde pastahaneden tuzlu kurabıye, cupcake falan almıstı ama hastanede doguran benım bana hedıye getırsınler kafasındaydım :D

(6 puan) tarafından
Bizim hastanede hiç bişey yok bizim sade olur muhtemelen nasipse sadece çikolata ve böyle bi hediyelik dağıtırım inşaallah eşimin ailesi ve benim ailem olur mutlaka başka kim gelicek bende fazla yaptırmayı düşünmüyorum zaten az sipariş verdiririm
0 oy
(519 puan) tarafından

Bizim doğum hediyeligimiz bu şekildeydi 

Posedi ambalajcidan aldım

Mamayi pet shoptan(sokak hayvanlari için derseniz verirler)

Üzerindeki yaziyi matbaa dan bastirdim 

İçlerine yemek kaşığıyla aynı ölçü de paylaştırıp agizlarini zimbaladim

image

(6 puan) tarafından
Ne kadar güzel bir fikir böyle biraz önce arkadaş da yazmıştı bak yaa benim de şimdi kafama yattı cidden çok mantıklı bir şey ☺️ çok teşekkür ederim fikir için
(519 puan) tarafından
Rica ederim canım. O arkadaşın yazdığının altına da birkaç yorum yaptım:)

Insallah böyle böyle bu fikirleri çoğaltıriz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 204 göst.
3 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
23 Nisan 2023 Diğer kategorisinde bebek2020 (788 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 168 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 188 göst.
13 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Brf.... (51 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,047 soru

24,177,656 cevap

336,198 kullanıcı

...