0 oy
69 göst.
Diğer kategorisinde (567 puan) tarafından
Hanımlar 3 ay 5 günlüğüz sanırım atak dönemine girdik 4 gündür hiç susmuyor çok yoruldum uykuya bile ağlıyor sürekli kucak istiyor boş boş ağlıyor  siz nasilsiniz aynı şeyleri yaşayanlar var mı off çok sıkıldım bu atak zamanlarından simdi ki çocuklar çok farklı sanki :(

3 Cevaplar

0 oy
(14,153 puan) tarafından
Atak yasamadik ama 6 aylık şuan ilk defa dün öyle yaptı yatirdigim an ağladı damaklari yapyo sanrim
(567 puan) tarafından
:( ben ne zaman böyle huzursuz olsa takvime bakıyorum o zamanlar atak donemi diye gösteriyor :( çok yoruldum bende azıcık dinlenmek istiyorum uyusa bile en fazla 20 dk sonra geri uyanıyor böyle değildi inşallah hemen geçsin su atak midir matak mıdır neyse :((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Etarfi keşfetmeye başladı annesi artık kucak istiyor bı müddet sonra alışıyor oturmaya baslayinca
(567 puan) tarafından
Ne zaman oturmaya baslamali sizce 6 aylikken otursun diyor herkes ama benimki şimdiden kendini öne itiyor:) 18 inde kontrolümüz var o zamanda soracagim hemşireye ne zaman uygun olur oturmasi diye destekli sekilde
tarafından
Benim kızım 4 aylık olunca kendini öne atıyordu bende kucağımda 10 ar dk oturtmaya başladım ama kendi başına oturamiyor daha
tarafından
Zaten rahatsız olursa ağlıyor kendi hemen canım
0 oy
(29 puan) tarafından
Bizde öyleyiz benim bir aydır öyle bitmesini bekliyorum 
(567 puan) tarafından
Ayyy :(

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,456,327 soru

23,895,865 cevap

322,038 kullanıcı