0 oy
292 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (6 puan) tarafından

Merhaba kızlar

Mevlüt için dağıtilacak hediyelik yaptırdım sizce nasıl sadece biraz küçük geldi gözüme ama :pouty:

image

image

image

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aaa benımkınden buu aynısını yaptırmıstım bende, artı olarak sabun verdım 
(6 puan) tarafından
güzel günler de inşaallah dagitalim peki sabun derken aynı firmadan mi vermistiniz ben n11den sipariş vermiştim orda sadece bu şekilde set vardı
-Reklam-
0 oy
(6 puan) tarafından
Yardımcı olursanız sevinirim
0 oy
(191 puan) tarafından
Yoo çok güzel olmuş bence 
(6 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim sağolun inşaallah sağlıkla dağıtmak nasip etsin
0 oy
(1,379 puan) tarafından
Gayet de güzel duruyor canım 
(6 puan) tarafından
Çok sağol canım benim inşaallah
0 oy
tarafından
Ne kadar bu set 
tarafından
Bende mevlüt yapcam ama hediyelik yaptirmicam durumum yok o kadar malesef
(6 puan) tarafından
Olsun maksat dua okunmak evde şart değil ki hediyelik dağıtmak için
(6 puan) tarafından
Şimdikten Allah kabul etsin inşaallah
tarafından
Amin canım inşallah valla çocuğa hevesim var hiç biseyi eksik olmasın istiyorum ama maliyetli bişey olursa da sanki çocuğumun rızkını kismisim gibi geliyo ortalama 50 kişilik bişey olcak elbise almadım kendime nikahta giydiğim beyaz elbisem öyle duruyo bi daha nerde giycem onu beyaz mevlutte güzel olur onu giycem oğluma bi takım alcam gömlek pantolon masa kurcam arkaya biraz balon masaya şerbet yaparım kurdanli lokum koycam biraz düşlerim yeter 50 pide yaptıracam ayran salata peşine çay demleriz yeter önemli olan dediğin gibi okutmak
(6 puan) tarafından
Bence o kadar bile gelen olmaz hastalık da başladı ama çok istersen bence 10 adet kadar yaptırsan ailene eşinin ailesine kendine çocuğuna hatıra kalsın en azından yaa her şey canım çok pahalı inan kim istemez ki her şeyin evladım daha iyi güzel olsun ama o kadar araştırma yaptım daha uygun maliyeti az bir şey eğer içinde varsa dediğim gibi benim daha 3 ay var nasipse doğuma ben bile erken sipariş verdim ne olur ne olmaz
0 oy
tarafından
Nerde aldın çok beğendim 
(6 puan) tarafından
N11den sipariş verdim 8.75 TLydi şimdi 10 TL olmuş ama ☹️
0 oy
(7,807 puan) tarafından
Valla çok beğendim ben o kutularda şekermi olucak.
(6 puan) tarafından
Çok sağolun şekerlik derken gül lokum alıp koyulacak inşaallah

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 290 göst.
0 oy
10 cevap 331 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Maydonoz dereotu (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 358 göst.
1 Temmuz 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Arzuuuu (1 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 201 göst.

Kategoriler

1,467,308 soru

24,042,811 cevap

329,208 kullanıcı

...