0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (1,188 puan) tarafından
Merhaba kızlar elimde 1200 civarı para 2 3 hafta sonra kızım doğacak herşeyi tamam ama ben bu parayla ne alacağımı bilemedim sizce altın alsam kârda olur muyum kusura bakmayın vallahi ne alacağımı bilemedigim için buraya danışmak istedim

4 Cevaplar

0 oy
(14,746 puan) tarafından
Yatırım için en iyisi qltin almak bence canım alabiliyorsan çeyrek al alamazsan gram alıp elinde kalanına da dolar al ben öyle yapmayı düşünüyorum 
(1,188 puan) tarafından
Gram alsam daha mı iyi olur ben daha önce kendi başıma hiç olmadığım için bilgim yok
(14,746 puan) tarafından
Tabi canım gramı ayarınin yüksek olanlari var onlardan al zarar etmezsin
-Reklam-
0 oy
(16,957 puan) tarafından
Biraz daha ekleyip bi çeyrek yap. Bebişin ilk takisi senden olsun. 
(1,188 puan) tarafından
Çok doğru kuzum bide para olunca illa ki bi şekilde gidiyor altın olunca duruyor
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Bankaya altın hesabı olarak yatır canım en kolayı o şekilde olur bebeğin doğduktan sonra ihtiyacına göre bir harcama yaparsın ya da bebeğinin adına  bes hesabi ac tüm bankalar bir e iki katkı payı veriyorlar oda oldukça karlı bir yatırım 
(1,188 puan) tarafından
Peki o nasıl oluyor yatirsam yükselme hakki var mi
(4,420 puan) tarafından
Her ay belli bir tutarda para atıyorsun hesaba sen yatırmaya devam ettigin sürece birikiyor mesela sen 100tl yatırıyorsun devlet sana 200 tl destek veriyor sen paranı alana kadar bu şekilde mesela 18 yasına kadar birikirseniz bütün üniversite masrafları hesapta birikmiş olur
(1,188 puan) tarafından
Çok iyi o zaman böylesi daha mantıklı gibi
(4,420 puan) tarafından
Evet canim kesinlikle daha mantıklı
0 oy
(7,807 puan) tarafından
Gram al koy kenara bebeğinin ilk yatırımı olsun.
(1,188 puan) tarafından
Bilemedim vallahi gram olarak mı yada bankaya altın hesabi olarak mi yapsam hangisini yapsam bilemedim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,602 soru

24,032,867 cevap

328,781 kullanıcı

...