0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (14,253 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sabah keyfi oglusumun normalde suyu sevmez pek sabah bunu görünce tutturdu şimdide çıkarmıyorum☺️☺️siz neler yapiyorsunuz bu arada havuz a 101 e gelmiş☺️

4 Cevaplar

0 oy
(19,155 puan) tarafından
Kahvalti hazırlıyorum bende iyi eğlenceler 
(14,253 puan) tarafından
Sağ ol afiyet olsun size de☺️
(19,155 puan) tarafından
Sağol canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kahvaltı yapicaz size bol keyifler ☺️ 
(14,253 puan) tarafından
Oo darısı bize ya maşallah benim büyüğüm 3 yaşına girecek küçüğüm ,6 aylık daha
tarafından
Aminn Rabbim hayırlı uzun ömürler versin canım ❤️
(14,253 puan) tarafından
Bazen eşime diyorum o günleri gorecekmiyim böyle kocaman olmuşlar ayy düşününce bile değişik☺️amin cumlemizinkilere insallah
tarafından
Amin canım ☺️❤️ görürsün Allah'ın izni ile vallahi zaman öyle hizlı geciyorki nasıl büyüdüler anlamadım ☺️☺️
(14,253 puan) tarafından
Evet Rabbim sağlık versin insallh☺️
0 oy
tarafından

Sipami uyuttum kahvaltı yapcam salonun cami silinip perdesi yıkanacak dip köşe silip supurulecek bi de oturma odası öyle cami silinip perdesi yıkanacak süpürüp silinecek diğer odalar Şarman daginip oralar toparlanıp bi supurcem mopla silerim oralari temizlemiş tüm zaten banyo tuvalet yıkanacak yemek yapılacak mevlüt okutcam 20 güne onun hazırlığı eşim gelince yaprak alçam daha o var ama ben oturuyorum bebe ayağımda uyuyo ben burda takılıyorum :D

(14,253 puan) tarafından
Oh iş çok desene kolay gelsin bende daha bir şey yapmadım küçüğüm uyudu şimdi büyüğüm oynuyo işte sıra bana gelmedi daha☺️
tarafından
Benimki de 5 dk uyuyo şimdi uyanır
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Aaaa küçük havuz bayılırım,sığarmıyım acep ahahahhas 

Bacımla çay keyfi yapıyoruz bizde
(14,253 puan) tarafından
Dün almış babası kız vallahi hayat çocuklara güzel şimdide çıkaramiyorum yuzcem yuzcem diyo:-)oh mis afiyet olsun

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,495,688 soru

24,434,021 cevap

352,695 kullanıcı

...