0 oy
69 göst.
Diğer kategorisinde (1,552 puan) tarafından

Merhaba hanımlar.. Benim sekiz aylık kızım var, normalde katı gıda veriyorum ama arada anne sütü ya da mama vermezsem sürekli aç kalmış gibi davranıyordu.. Bu aralar mamayı da almayıp sadece bana saldırıyor, sütüm de onu doyuracak kadar değil.. Sonra da doymadığı için uykuya geçmekte zorlanıyor.. Geceleri de biraz fazla uyanıyor, mama içerken bu kadar sık uyanmıyordu..

Bi yerde bebeklerin meme gibi mamayı da red edebildiğini okudum.. Başına böyle bi durum gelen var mı, mamayı değiştirmek işe yarar mı, malum fiyatlardan dolayı boşuna para vermek istemiyorum onu da içmezse diye.. Başına gelen varsa Allah rızası için bana bi akıl versin :'(

(Sürekli uyanıp emmek istemesi için atak haftasında olması, diş döneminde olması gibi sebepler de var ama sanki aç da kalıyor gibi)..

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hangi mamayı kullanıyorsunuz 

Aptamil ve Bebelac öneririm benim oğlum diğerlerini içince hem tam icemez hemde kabız olurdu. Katı gıda ver emzir sütun çok az değilse süt yapan şeyler tüket malesef benim altı aydan sonra tamamen kesildi mamaya geçmiştim 
(1,552 puan) tarafından
Sma kullanıyordum ben de, eczacı tanıdık, bağırsaklara en iyi bu geliyor demiş.. Kızım anne sütüyle bile kabız oluyordu bi ara.. Benim sütüm de bayadır kendi başına yetmez oldu, mama da veriyordum yetmediğini hissettiğim an.. Ama şimdi doyup uykuya dalamasa göğsümü çekiştirmeye devam ediyor, mama veriyorum içmiyor.. Katı gıda ve sütle doymak istiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aha benım kızım bu 7. Ayına kadar ayılıp bayıldıgı bıberonu gorunce kendı yerlere attıgı o mamayı bırgun uyandı ve agzına almadı bıldıgın tıksındı ogurdu cocuk 
(1,552 puan) tarafından
Benimki de uykuluyken verdiğim halde onun biberon olduğunu fark edip tutmuyor.. Biberonda başka bişey içiyorum, mesela ayran yapıyorum yemeğin yanında o zaman içiyor.. Mamadan mı bıktı anlamadım

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 322 göst.
8 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,411 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 138 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ezgiarsy (879 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 106 göst.

Kategoriler

1,477,406 soru

24,183,078 cevap