0 oy
1,570 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden etikenlendirildi
Benim eşim bağımlı uyusturuc kullanıyor 2 defa hastaneye yattı 3 4gun geri çıktı ben bağımlı değilim diyerek  2 defa büyük kavgamız oldu  bıraktım dedi ama öğrendim ki yine içiyor çok söyledim ona yapma yuvamız dağılacak görüşme o arkadaşlarla gitme yanına görme pis şeylere tamam dedi daha 1 hafta geçmeden dün yine yanlarına gitmek için evden çıktı  tartıştık tabi çıktıktan sonra aradım eve gel hani gitmeyecektin yanlarına diye telde tartıştık bana dedi ki bekle eve geliyorum beni arkadaşlarımın yanında rezil ediyorsun sen paramparça edip oldurucem dedi bende ailemi aradım,zaten hemen geldi aşağıdan bağırdı aç lan kapıyı diye kadese bastın kapıyı açmadım babam geldi ona vurdu sen kimi öldürüyorsun diye ailem beni almaya çalıştı kapının önünde durdu bırakmadı polis gelip kelepçe takip götürdü şikayetçi oldum uzaklaştırma aldim,  2 çocuğun yanında kararlıyım bisanacagim ama canım çok yanıyor yanlış anlamayan sevgiden değil 7 yılına çocuklarıma üzülüyorum   

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah yavrularını sana bağışlasın bu günlerde geçer bundan sonrası güzel olur inşallah daha bulaşma ona 
tarafından
Amin çok teşekkür ederim Rabbım kimsenin başına vermesin çok zor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen doğru olanı yapmışsın canım 7 yıl boyunca emeklerine üzül sadece öyle bağımlı biri sevilmezdi zaten Rabbim.yolunu açık etsin sana ve çocuklarına zarar vermeden kurtulmaya calis 
tarafından
İnşallah  canım bir an önce kurtulayım boşanmam diye diretiyor gebersin pislik
tarafından
Adamdahuyuk kusur varcanim o istediği kadar söylensin bgaimlilik nedir ya iki tane çocuğun var insan gibi babalık yapsana çocuklarına
tarafından
İnsan değil ki akıl gitmiş artık ben ne yapiuor ki diyor buyutuyormusum ben olaylara madde kullanmak normal birewy sanki
0 oy
tarafından
Çok şükür sana birşey yapamamış şükür ki ailende arkanda asla geri dönme ha belki bir gün gerçekten pişman olur bırakır o zaman tekrar düşünürsün ama şimdi kararınından vazgeçme çok pişman olursun 
tarafından
Pişman olmuyor canım 2 senedir ugrasiyorz ailecek tamam tövbe diyir 2 3 ay sonra bir daha başlıyor
tarafından
O zaman demesi kolay ama ya iyice burnu surtecek ya da dediğin gibi bosanacaksin canım Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun dikkat et kendine çocuklara
tarafından
Pazartesi gidecegim adliyeye
0 oy
tarafından
Geçen zamanına değil ileride yaşayacağın hayatı düşün. Hiçde üzülme.

Uyuşturucu bağımlısı bir insanla hayat mı sürer. 
tarafından
Ee öyle bir kocadan ne bekliyorsunki. Seninki alışkanlık ve bağımlılık olmuş ona karşı
Eşinin uyusturucuya bagimliligi seninde eşine bagimliligin var bence
tarafından
Para bulamayınca çok daha kötü şeyler olabilirdi. Allah muhafaza dillendirmek dahi istemiyorum. Kaç kurtar kendini arkana bile bakma.
tarafından
Papatyalar ne bağımlılığı nefrwt ediyorum  ben sadece yuvami kurtarmak istedim mücadele ettim ilerde pişman olmamak için, hani belki mücadele etseydim kurtulurdu dememek için
tarafından
Aysnr89  evet maalesef zaten bütün parayı oraya yatırıyor
tarafından
Parayı geçtim sana ve çocuklara dokunurdu ucu  Allah korusun
0 oy
tarafından
Böyle bir adamla evlilik zaten yürümez canım bencede doğru bir karar vermişsin hakkında hayırlısı olsun 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,246 puan) tarafından
Rabbim.kolaylik versin biz de aynısını erkek kardesimde yaşıyoruz bırakıyor kendi istegiyle sonra duyuyoruz gene almış..o ortamdan çıkmak için şehir değiştirdi olmadı...yeniden tedaviye baslaycakmis...çok çekti annem gelinimiz .biz dedik boşan biz her türlü yanındayız ama ayrı da yapamıyorlar..hepinizin sonu iyi olur insallah
tarafından
Amin insallah bizde çok mücadele ettik ama olmayınca olmuyor
0 oy
tarafından
Zor tabi rabbim sabır versin inşallah
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Şu an en doğru şeyi yapıyorsun sakin kararından dönme.
tarafından
Dönmem  artık 2 senedir cekiyorum
0 oy
(137 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım şu durumda başka bir seçeneğin yok malesef babana bile el kaldıran adama dünyada tek olsa bile arkanı dön çek git
tarafından
Hayır babama el kaldırmadı babam vurdu ona ,geri dönüşü yok bitti artık
0 oy
(4,892 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun çok üzüldüm. Kuzenim öyle. O yola düşen zor kurtulur. Allah bilir tabi ama senin için boşanmak daha hayırlı olur 
tarafından
Teşekkür ederim kurtulmak istemek önemli kafada bitirmek
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun cnm doğru olanı yaptın 
tarafından
Amin insallah çok zor bir durum
0 oy
(7,807 puan) tarafından
Allah kurtarsın senide evlatlarınıda 
tarafından
Amin insallah
0 oy
(22,975 puan) tarafından
Zararın neresinden dönsen kardır canım insan kendi olunca katlanıyor ama güzel yavrularına yazık güzel bir ortamda huzurla büyümeliler Rabbim yardımcın olsun 
tarafından
Tesekkur ederim  2 senedir onlar için katlandım herseye
0 oy
(2,669 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun Allah bu erkeklere merhamet vicdan akıl versin ailen yanindayda boşan ilk bosanan sen olmayacaksin öyle babayla dahada zor büyümeleri 
tarafından
Amin evet öyle ama sank8 ben yanlış birsey yapıyorum gibi boynum bukuk
0 oy
tarafından
Olan size olmuş hakkında hayırlısı olsun canım 
tarafından
Amin sagol
0 oy
(463 puan) tarafından
Allah'ım yardımcın olsun
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Düzeleceği yok, sizin demenizle hiç olmaz, düzelse bile bu yaşattıkları asla değişmez yol yakınken tamamen vazgeç 
tarafından
Evet öyle maalesef çözümü yok baska
0 oy
(90 puan) tarafından
Aynı durmu bende yaşıyorum canım benimde 2tane çocuğum var ne yapacağımı bende bilmiyorum bu arada eşin ne kulaniyo 
tarafından
Bir kaç birsey başta metafetanin tam bilmiyorum öyle birsey  bir hap lilica diye ve bir tane tohum gibi birsey yakaladım adını bilmiyorum  ve kubar bunlar sadece bildiklerim
(90 puan) tarafından
Alalh yardimcin olsun canm bizmkide lilaka esrar iciyo bana diyo beni zayıflatıyor curutun diyo bilmiuoki kendiniciyigi zikmalar onu çürütüyor ☹️☹️
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Hiç boşuna canım yanıyor deme sağ salim kurtulduğum  için şükür namazı kıl ve biran önce boşanıp sırra kadem bas böylesi insanlar çok takık olurlar bak çok dikkat edeceksin kendine de çocuklarına da rabbim esirgesin sizi 
tarafından
2 coxukla nereye gideyim ki ailemin yanında kalıyorum
(4,420 puan) tarafından
Bir süre en azından sular durulana kadar kendini başka bir yerde gibi göster gidemiyorsan da ailenin yanında olduğunu bilmesin saklan sağdan soldan soran olursa mesela atıyorum amcasına gitti desinler ya da uzak akrabaya birine gitti falan desinler işte uydursunlar bir şeyler gidip kapısına dayanamayacağı bir yer söylesinler ya da kadın sığınmaya yerleştirildi devlet korumasında vs desinler çok dikkat et
0 oy
(1,724 puan) tarafından
Sen yine kurtulmuşsun canım çocuklarınla yoluna bak kurtulamayan ölen kadınlardan olmamissin çok şükür Allah yardımcın olsun 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,383 göst.
28 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde linosun anasi:) (2,241 puan) tarafından soruldu
+5 oy
24 cevap 863 göst.
25 Mart 2025 Diğer kategorisinde ASENA40 (23,028 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,218 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ecrin6516. (188 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 932 göst.
26 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,884 soru

24,036,704 cevap