0 oy
416 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (564 puan) tarafından
Kızım 3.5 yaşında bugün ben mutfakta uğraşırken akşamüstü uyuyakalmış.çağırdım uyanmadı. Kıyamadım bıraktım akşam 8 gibiydi belki uyur devam eder dedim. Saat 10 gibi uyanmasın mı. Eşim de gece vardiyasına gitti. Normalde o onu uyutur ben de 8 aylık bebeğimle ilgilenirim. Bebek de gece o kadar zor uyuyor ki önce ayağımda sallıyorum sonra beşiğine yatırıyorum poposunu pışpışlıyorum bu böyle en az bir saat sürüyor. Neyse 11 buçuk gibiydi bebeği uyutmaya götürdüm onu da yerine yatırdım. Dedimki sen uyumaya çalış. Tam bebeğin gözü dalıyor o geliyor bebek uyanıyor bu böyle 5 defa falan oldu. En son saat bir buçuktu. Sesimi yükselttim.kızdım. Kovdum yerine. Bebeği uyuttuktan sonra baktım ki ken kendine uyumuş. Böyle vicdanım Bi kötü oldu ki uyandırıp sarılasım var o şekil. Ama çok bunalmıştım ne edeyim. 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uyandırırsan tekrar uyutmak için aynı hengameyi yine yasayabilirsin eşin isteyse al yanına şarıl yat bazen oluyor böyle olmasa iyi ama napcan
-Reklam-
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Olur kuzum daha çoook bağıracağın totişine vuracağın zamanlar gelicek için rahat edemiyorsa yavrum de uyandır öp kokla o unutur gider 
0 oy
(13,002 puan) tarafından
Olur öyle şeyler çok da şey yapma 
0 oy
(28,425 puan) tarafından
:)))) ya totosunu yee git sarıl kokusunu çek içine anneler hem sever hem kızar yaaa
tarafından
Sana neden artı veremiyorum
(28,425 puan) tarafından
Bilmem :))))
tarafından
Verdim:D
(28,425 puan) tarafından
Sağooool :*
0 oy
tarafından
Ya bende bazen kızıyorum fıstığıma ama çok pişman oluyorum sonra uykudayken öpüyorum

Bişey olmaz canım sabah sarilirsin opersin 
0 oy
(24,452 puan) tarafından
Öyle bir şey oldu mu ki çok nadir olur ben yanıma yatiriyorum sarılıp öpüp kokluyorum uykusunda bile olsa bence hisseder ki arada gözlerini açıp bana bakıyor tekrar kapatıyor o zaman oğlumda diyordur bak annem hep yanımda diye ki kulağına fısıldıyorum icimden geçenleri 
0 oy
(7,814 puan) tarafından
Analık işte bitmeyen bir kalp ağrısı uyanınca gönlünü yaparsın kuzum yıpratma kendini.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,222 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 1 (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,129 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 377 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 290 göst.