0 oy
259 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar bir sorunum var haftaya memlekete gidiyorum ama tek sorun Bi kızım var iki isimli kaynanamın adıyla benim koyduğum isim ben tek söylüyorum kaynanam huylaniyor ama zaten onun ismi yüzündekavga yapmıştık öküzden söylemek istemiyorum si.di sizce kaynanam mesafeli olmak istiyorum herkese ağlayarak kendini acindiriyo kendide kaynanasina hiç iyi davranmiyor onu sevmemize bile huylanir eşim kaynanamdan çok cekinir her dediğini yapmaya calisir evin patronu gibi sinir oluyorum her hareketine sizce nasıl davraniyim benim utangaç Bi yapım olduğunu biliyor herdedigini yaptırmaya calisir 

5 Cevaplar

0 oy
(53,867 puan) tarafından
kasma kendini her zaman nasil sesleniyosan oyle seslen kizina
-Reklam-
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Sen nasıl söylüyorsan devam et takma kafana 
0 oy
(23,371 puan) tarafından
Canım valla içinden ne geçiyorsa öyle yap kendi koyduğun ismi söyle bunu kullanmayacatın neden koydun değil mi sen kendi bildiğini okumazsan gerek ağlama ile gerek baskı ile kendi istediğini yaptırmaya çalışır büyükse zaten buna alışkın ona tepki veriyor de veya çok zorda kalırsan da ikisini birden kullan ama asla onun ismi ile seslenme sadece 
0 oy
(2,984 puan) tarafından
Tek sorun isim değil bence sen o ismi söylemesende arıza çıkacak gibi en iyisi içinden geldiği gibi davran bosber
0 oy
tarafından
Benimde iki isimli ve herkes benim dediğimi diyor ilk zamanlar analarının adını dedi hepsi bilerek bastıra bastıra şimdi herkes benimkini diyor ama tabi diğer isminde söyleniyor arada ve sende canım madem sesin çıkmıyor kaynananın kaynanasiyla çok çok iyi ol sende öyle kudurt o kadını senin iyi olmana karışamaz kim ki o 
(24 puan) tarafından
Bende sürekli kendi koyduğumu diyorum okuldakiler komşularda benim dedigimle sesleniyo a.a yanlarina gidince herkese iki ismiyle seslendiriyo sinir oluyorum dediğini yapcam kaynanasiyla daha samimi olcsm

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 339 göst.
18 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 249 göst.
0 oy
8 cevap 587 göst.

Kategoriler

1,469,142 soru

24,068,211 cevap

330,488 kullanıcı

...