+2 oy
456 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,706 puan) tarafından

Kizlar bişey soracağım normalde annem herşeyi para çevirir bseyler satar giymediklerini baba da babet almış 40 TL ye babaet parlak duruyor canımı dün çok yaktı yara yaptı ayağımı  dogumgunnde evde gyidim bı kaç kez bende satacam bunun dedim arkadasta bana sat kaça satarsın dedi anneme sordum hemen kaça aldiydin die  annemde satma kebdini küçük dusurursun benim sana hediyem olsun sende bana hediye alirsin de dio millet on TL'yi arıyor ben aramadigimdan durumum hep sıkışık eşim memur ya artık polis işte laf ettirme dio işte bu arkadaşa çatal bıçak sandığını verdim hende 2 tane kullanmym dienkizinon çeyizini koydu bı arkadaşta hamileydim bana çileği bedavaya vermedi sizce annem haklı mı 

image

11 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Canım pahalı bı ayakkabı olsaydı sen haklı olurdun ama 40 TL'lik bı ayakkabınin sana bı getirisi olmaz bı kerede olsa gitmişsin o ikinci el artık aynı fiyata verilmez
-Reklam-
+1 oy
(4,579 puan) tarafından
Bende anne hak verdim yani çok pahalı bir şey değil ki giymissinde zaten 
+1 oy
(2,706 puan) tarafından
Ama kizlar bu vereceğim arkadaş iş arkadasim ve ben bayramda izin kullandım 3 kişi kaldık artık herkese laf edicem diye ayakta millet 3 un 5in hesabını çok yapiyo samimi arkadaşımda degl sadece sevdiğim bı ablam
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Satacagin en fazla 15 20 lira canım yani ben olsam bende arkadaşıma öyle verirdim aramam öyle şeyi hediyem olsun derdim 
0 oy
(4,005 puan) tarafından
arkadasima hediye ederdim ben de   
0 oy
tarafından
Evet bence annen haklı 
0 oy
(916 puan) tarafından

<3Herkesin karakteri kendisine bence annen haklı 40 TL hiçbir şey değil bu zamanda vereceksen hediye olarak ver canım çocuğunun sadakası olsun

0 oy
tarafından
Arkadasina ver gitsin bayram hediyen olsun. 40 lira ile hic bisey alinmaz
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Yani giymişsinde 20 ancak dersn öyle ver gitsin ama snde bana bişi alırsın deme
(7,827 puan) tarafından
Evde dışarda farketmez giymişsin tutup 40₺ diyemezsn
15-20 ₺ iş arkadaşından isterken utanmıcaksan iste yani snn kararın
(2,706 puan) tarafından
15 20 de hicbiyerde babet yok sacmalamayn evde dogumgunnde bı kez gydim 40 veya 50 dicektn buarkadas ben 3 kişi calstm die kaf söyledi durdu işyerindeki arkdslarda çok iyi birileride degl yani
(7,827 puan) tarafından
Snn sorunda ne yazıyosa biz ona göre yorum yaparız aran iyi veya değil bn bilemem sn ztn satmayı kafaya koymuşsn bize ne soruyosun bide çemkiriyosun ilginçsin valla
(2,706 puan) tarafından
Cemkirrm tabi mantıklı yorum yapın 15 20 dik
(7,827 puan) tarafından
İkinci el birde 40 a almışsın 50₺ diceksin o da iyiymiş :) o zaman buraya sorma ayrıca sadece bn değil herkes hem fikir
Annen sna az bile yapıyomuş bnu anladım annen sni sn milleti yeme derdindesiniz
0 oy
(8,359 puan) tarafından
Kesinlikle annen çok haklı. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 182 göst.
13 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 830 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,495 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 246 göst.
25 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Enes2020 (4,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 381 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Muge (149 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,236 soru

24,122,152 cevap