0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde (1,953 puan) tarafından
Dukkanimiz var kizlar dun esimle k.vqlidem oraya gitti sonra k.vqljdem siz yalnız kalın ben bugün arkadaşımda kalicam sürekli tepenizdeyim zaten dedi.Gece 1 buçuktu esim etrafı temizleyim gelicem dedi onu bekledim en son ben uyuya kalmışım cocukla oda dükkanda uyuya kalmış sabah 7de aradım uyuya kaldım sigara içerken dedi.bende asla güvenmiyorum sana dedim k validem eve geldi ben sizi yalnız bırakmak için gittim o uyuya kalmış dükkana gidicem sorucam ona dedi ama çok kırıldım ya hiç inanmıyorum uyuya kaldığına:(

2 Cevaplar

0 oy
(28,513 puan) tarafından
Niye güvenmiyosun daha önce güvenszlikmi yaptı 
(1,953 puan) tarafından
Bi kac tane yalanını yakaladim üstüne basa basa sorduğum halde yalan söylemeye devam etti artık hiç güvenmiyorum:(
(28,513 puan) tarafından
Anlıyorum haklısın
-Reklam-
0 oy
(4,421 puan) tarafından
Erkeklerin yediği içtiği hödükluk olarak geri donuyor testesteron değil resmen hödukesteron salgıliyorlar
(1,953 puan) tarafından
Gerçekten ya niye genel olarak boyleler
(4,421 puan) tarafından
Bilemiyorum ki canım belki beyin işleyişleri bizimkinden tümüyle farklı olduğu içindir bilimsel olarak da kanıtlanmış erkekler çok düz mantık ve birkaç yaşamsal faaliyetleri yerine getirilsin onlar için yeter ama kadınlar öyle değil çok kıvrak ve dolambaçlı bir düşünce yapısına sahibiz çoğu zaman erkeklerle ortak bir noktada buluşamıyoruz sözde erkekler yönetilmekten nefret eder ama yönetilmeyen erkek de hiç bir iste başarı sağlayamaz sessiz sedasız hiç çaktırmadan yönetmek lazım

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 699 göst.
0 oy
10 cevap 584 göst.
11 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (477 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 281 göst.
10 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,994 soru

24,191,442 cevap