0 oy
615 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (302 puan) tarafından
Nişanlısı var dini nikahlerida var ablam bizde kalıyor bir kaç günlüğüne nişanlisida onuruna yediremiyormus orda kalmasını istemiyor kendi evlerinde kalacakmis annem babanı hiç dinlemiyor bu ***** ablam nikahın yok bir şeyin nereye kaliyon annem kızıyor yok anlamıyor çocuğa da ara sıra para gönderiyor onda da yok gelip benden istiyor 1 olur 2 olur benim kocamda para sicmiyor vermek istemiyorum yine verdim yolda kalmış arabayla bıktım bu gerizekalıdan 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kes alakayı 
(302 puan) tarafından
Kız kirmak istemiyorum ağzımı açıp neler neler digcem bıktım ya
(53,863 puan) tarafından
ee kiriver bi zahmet
-Reklam-
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Başkasıyla evli olmasın neden resmi nikah yok 
(302 puan) tarafından
Güzel bacım yarım akıllı benim ablam biz onun kötülüğünü konusuyorz anlamıyor dışardan biri dese he he der ayrılmaz bu çocuktan geçen kolunu sıkmış kavga etmiş geldi kapıya hemen barıştı ağzı kulaklarında b
(1,325 puan) tarafından
Canım bu ne biçimde m bir ilişki anlamda nasıl bir akıl var diycem ayıp olacak şimdi şimdiden böyle olan ilerde ne yapar Allah bilir bir psikiyatri ye falanmi gitse
(302 puan) tarafından
Çocuk ilaç kullanıyormus yeni yeni bırakmış
(1,325 puan) tarafından
Çocuk değil ablan gitsin doktora bence
(302 puan) tarafından
Ah güzelim keşke gitse normal değil ben burda bayılıyordum tansiyondan bir baktım bunlar geldi kendi derdimi unuttum
0 oy
tarafından
Ayy bu adam çok çektirir baştan belli etmiş bacım Allah kolaylık versin 
(302 puan) tarafından
Hiç sorma ya ben bile daraldim açıp sayicam ağzıma geleni hastalıklı zihniyet valla
0 oy
tarafından
Seni zora sokup gönderdigi paradan da iştende hayir gelmez bu ne ya bu zamanin erkeklerinde gurur falan yok valla kusura bakmasinlar ablanda dinlemesin bakalim sonunda pisman olmaz insallah
(302 puan) tarafından
Olsun gerizekalı ya mal soyluyoru usulü bu diyoruz yok anlamıyor sanki kötülüğünü konusuyoruz başkası dese tamam der bu kadar mal bir insan
tarafından
Zaten yabancinin lafi dinlenir bazi aile yapilarinda bizdede var boyle aile uyeleri inan pisman olsada yine sizin basinizin etini yer size kalir yani
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Bastan yanlis yapti ablan dini nikah dugune bi kac gu kala yada dugun gunu olur nisanlisi nasil olsa nikahimiz var diye sirnasmak istiyor bence ablan dikkat etse bari 
0 oy
tarafından
Ne saçma şey ya ablanın ailesinin yanında kalmasını onuruna yediremiyor ama parasını yemeyi gayet iyi biliyor onuru nerde ozaman ablanda bunu görmüyorsa pes yani
0 oy
tarafından
Ablanın ilk hayatına giren kişi bu galiba. Yoksa bu kadar saf davranmanın başka açıklaması olamaz. 
(302 puan) tarafından
Yok benim ablam hep şaftı biri 2 güzel kelime desinn herşeyi affeder yapar
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Akil akil gel arkama takil kesin yok yaa beni cok sevdigi icin yapıyorfalanda diyordur ne diyim canım canin kanın insan görmezden de gelemiyor el olsa kesersin irtibatı kurtulursun 
(302 puan) tarafından
Aynen öyle güzelim
0 oy
tarafından
Verme bacım niye veriyorsunuz elin adamı için 
0 oy
tarafından
Böyle insanlar dini nikahı kullanıyor. Ne alaka nisanliyken . Baştan sona saçmalık hepsi Allah akıl fikir versin 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 452 göst.
30 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde I3lknurum.02 (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 664 göst.
16 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Melike☺️ (1,690 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 414 göst.
+3 oy
17 cevap 796 göst.

Kategoriler

1,468,813 soru

24,064,297 cevap

330,283 kullanıcı

...