0 oy
319 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ona o kadar alışmışımki basına bişi gelir diye çok korkuyorum cocuklarım onsuz durmuyor yukarda gurbet elde bana yaslı haliyle arkadaş oldu kızlarıma babaanneliği tattırdı ona  bişi olursa koca evde bahçede yapayalnız kalıcam bizi güldüren tartıstıgımızda ortalığı neşelendiren birinin olmaması çok korkutuyor beni aksam en sevdiği yemegi yaptım yiyemedi iki defadır iniyorum iyiyim diyo kızım yanında uyuyo aklımdan çıkmıyor kendi öz annemden görmediğim anlayısı sefkati anne sevgisini onda hissediyorum dua edermisiniz bian önce iyileşsin 23yıllık hayatımda aradıgım samimi sevgiyi arkadası bulmuşken erken kaybetmek çok korkutuyo beni 

1 cevap

+2 oy
(24,474 puan) tarafından
Rabbim cadı kaynanalarin ömründen alsın ona versin 
tarafından
Allah kötüleri hidayet etsin iyilere uzun ömür versin dünyada iyi kalpli insanlara cok ihtiyac var
(24,474 puan) tarafından
Gerçekten neler görüp okuyoruz burda oğlunun yuvasını yıkmak için çabalayanlar torunlarını annesiz bırakacak kadar gözü dönmüş olanlar bir de nadir de olsa burda anne gibi annelik yapan kaynanalar var Rabbim onların ömürlerini bereketlendirsin
tarafından
Amin rabbim öylelerini hidayet etsin her genc kıza annem gibi kaynana nasip etsin bana öyle Bi sevgi verdiki öyle koruyup iki kızımla sahiplendiki eşimden çok ona şükrediyorum yokluğunu düşünmek canımı çok yakıyo
(621 puan) tarafından
Amiiiiiiiiiiinnnnnn inşallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,079 göst.
3 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hamisanne. (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 347 göst.
18 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Uh dgshs (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 393 göst.
18 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 407 göst.
29 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,129 soru

24,178,722 cevap

336,235 kullanıcı

...