0 oy
229 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,103 puan) tarafından
Kizlar olmadi basaramadim iki haftadir ugrastim ilk hafta iyiydi simdi alti ay ataginda gosteriyo son uc dort gundur asiri tepki veriyo napsam uyutamiyorum bu yoldan donenler nasil bi yol izledi sadece saatleri duzenleyip gene memede uyutmaya devam etsem memeyi biraktigi an agliyo cok kotuyum neleri ayni kaldi neler degisti yardim edin nolur

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doğru düzgün hatırlamıyorum hiçbirşeyi sanki geçmiş parça parça post çıksın 
(1,103 puan) tarafından
Sagol canim
-Reklam-
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Ben uyku eğitimi falan vermedim ama anlatayım sana hep yanımda uyudu büyük kızım hadi uyuruz derim şimdi bile yastığını alır gelir beraber uyumayı deneyin ben poposuna pis pis vuruyorsun azıcık sakinleşir uyuyordu yüzükle falan oynayarak 
(1,103 puan) tarafından
Yanimda yatirmak istemiyorum canim alisirsa ayirmasi zor olur hem su an cok kucuk yanimda bogulur falan diye korkuyorum bide o yanimda yatarak emzirdigim donem ben cok rahatsiz uyurdum kolumu bacagimi nereye koycami bilemezdim kendim alamiyorum bu sefer verimsiz geciyo gunumuz hepten
(1,325 puan) tarafından
Valla canım zor o zaman benim kızım çok kusuyordu bende korkudan hep yanıma aldım kusarsa hemen kalkarım diye beşikte duymam diye almıştım ama ayirmak zor olmadı benim için iki yaşında şu anda annecim senin odan yatağın burası burda uyuycaksin dedim zorluk çıkarmadan gidip yattı hep işte benim uyku hep hafifti belkide nobetlerden yerken bir aliskanlikti pes etme inşallah başarırsın
0 oy
(1,049 puan) tarafından
valla canim uyku egitimini verip veeip en bas adondum ben en son butu  disleri cikti tekrar uyku egitimi  verdim suan kendi uyuyo
(1,103 puan) tarafından
Dis mi alti ay atagi mi bilemedim ilk gunler cok iyiydi odadan cikiyodum e e yapar uyur kalirdi rekorumuz alti dk falandi hala inanamiyorum bu hale gelmesine
0 oy
(217 puan) tarafından
Bende sallayarak uyutuyodm 8 aylık falandı bırakırdım zorla sonra emerek uyumaya başladı eskiden 1 saatte uyanıyodu smdı yarım saatte bir. Doktor ayrı yatr artik odasını ayır dedi ben bı sabaha kadr deliksiz uyudunugunu görseydim psikolojim cok kotu uykusuzluktan fenayım aylardır. Kızım 1 yasında bu arada
(1,103 puan) tarafından
Bende bundan korkuyorum beni emzik olarak kullanmasindan ya
(217 puan) tarafından
Aynen emzik gıbı yapması cok zor
0 oy
(137 puan) tarafından
Canım atak dönemleri olabilir sakin ol bir tık daha destekli hafif sallamalar ile uyutabilirsin saatleri düzenleme ne zaman uykusu gelirse yatsın sadece ne kadar uyuduğuna uyuduktan sonra kaç saat uyanık olduğuna bak aylara göre tablo var. Annesi atakta ya şimdi kucak isteyebilir  sen memede rahatlat  ama orda uyumasın dalmaya yakın yavaş yavaş yatağına koy gene sırtına ya da poposuna pış pış açıp pat pat vur uyumuyor direniyor mu 5 dk git başka odaya geri gel emziğini ver okşa gene pışpış pat pat. Ama bebeğin hangi pozisyonda rahat onları bul kimi bebek yüzüstü uyumak istiyor. Bir de uyku sinyallerine bak esniyorsa hemen yatırma biraz kulaklarını çekiştirmeye gözlerini ovuşturmaya ağlamaya başlayınca yatır ve sana önerim gece uykusundan önce duş aldırman masaj yapman baldırına bacağına 
(1,103 puan) tarafından
Kucakta mayisiyo babasi mayistiriyo o ise baslayinca nolcak bakalim korkuyorum emzik almiyo canim ya emzigi tersten aliyo dis kasimak amacli ama emmiyo yani alistiramadim
(137 puan) tarafından
Emzik şart değil rahatlatıcı duş ve süpürge sesnden falan destek alabilirsin kucağına al götüne vur tam dalmadan yatağına yatır ertesi gün daha kısalt vs derken alıştır,
(1,103 puan) tarafından
Ona alisti bu aralar bakalim atak donemi gecsin insallah duzene oturur

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 301 göst.
3 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarali (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 177 göst.
7 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 442 göst.
5 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Eylulada (154 puan) tarafından soruldu