0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (38 puan) tarafından
tarafından kapalı
Benim bir erkek kardeşim var evlendi evleneli karıısyla sorunları var karısında sürekli duygu durum bozuklukları var bir gün iyiyse bir gün suratı asık mutsuz değişken bir insan neyse çocukları da oldu şu an 2 yaşında gelinimizin çocuğuna da sabrı tahammülü yok bazen aşırı sinir olup çocuğu hırpaladığı oluyor son zamanlarda yiğenimde bir hareket farketmeye başladık bir işle uğraşırken çocuk anne ya da baba deyince yüzüne gözüne vuruyor bu dede hala deyince değil anne baba deyince oluyor sebebini bulamadık çocuğun psikolojisini ne etkiliyor anlamadık .Sizce neden oluyor?
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
(105 puan) tarafından
Hem çocuk hem de anne babası aile terapisine gitmeli bence
-Reklam-
0 oy
tarafından
O gelin kimbilir o hale nasıl geldi kimbilir kardeşimiz nasıl kocada kızcağız böyle allah yardımcısı olsun belkide kardeşiniz karısına şiddet uyguluyor
(38 puan) tarafından
Hayır gelinimiz sonradan bu hale gelmedi ki 2 senelik evliler geldi geleli böyle terkedip gidiyor sonra kendisi tekrar geliyor en son kardeşim artık yoruldum bıktım yaptığı hareketlerle benim başımı belaya sokacak dedi gelmesin istemiyorum dedi yine geldi. Başkası olsa tamam bir daha gitmicem akıllandım diye gelir gelinimiz de yine aynı tavır aynı hareket
tarafından
Destek alsın o zaman psikolojik muhtemelen
(38 puan) tarafından
Kardeşime söyleyeyim gitsinler yiğenime yazık yavrum böyle hreketler yapmaya başladı .
(1,748 puan) tarafından
Aynen kimse ayranım ekşi demez
0 oy
(352 puan) tarafından
İkş nedeni olabilir biri kardeşinizden kaynaklı olabilir gelinin izin psikolojik sorunları yahut bazı insanlar sair zamanlarda da oldum olası sıkıntılı olabiliyor sĞlıkkı bi evlilik sürdüremiyor. Çocuğa gelince anne ve babası vuruyorsa onu gösteriyor olabilir kızıma bikez sinirlenince yüzüne hafif e vurmuştum bi hafta eşime gösterdi her gün anne deyip yüzüne vuruyordu 
(38 puan) tarafından
Gelinimiz psikolojisinin iyi olmadığını söyledi hocaya felan gitti ama yine aynı şimdi doktor desek belki de gitmicek ben deli miyim diye
(38 puan) tarafından
Bide sonradan olmadı 2 senelik evliler 2 senedir böyle
(352 puan) tarafından
Valla Allah yardımcınız olsun zor keşke insanlar evlenmeden bi test vs tarzı bişeye tabi tıtulsalar sadece gelinin iz için demiyorum yanlış anlaşılmasın tanımıyorum belki çok büyük travmalar yaşadı vs ama Buda sebep değil farklı biriyle hayatını birleştiren insanın psikolojik olarak sağlıklı olmadan kendiniyileştirmeden nolursa olsun dvlenmemesi gerekiyo okuldan arkadaşım vardı hep idare edilen biriydi herkes ama herkes idare ederdi onu evlendi bi çocuğu oldu eşi de idare edemedi boşadı bazı insanlar uyumsuz sıkıntılı takıntılı Rabbim iyi etsin hepimizi
(38 puan) tarafından
Amin cümlemizle insallah evet keske öyle bir test olsa psikolojisi düzgün insanlar evlense de böyle arada yiğenim gibi çocuklra yazık olmasa yavrum benim doğdu doğalı hep bir kavganın,tartışmanın ,ayrılığın ortasında . Dönüp dolaşıp gelinimiz gidip gidip geri geliyor bu süreçte çocuğu yıpratıyor yazık mı değil hep aynı şekilde geri geliyorsun bari çocuğuna bunu yapma
0 oy
(225 puan) tarafından
Yorumlarin hepsini garipseyerek okudum 

BİR terapi alsa iyi olur ozellikle duygular konusunda ben de evlenmeden once cok negatif bir insandim evlendikten sonra biraz zorlandim (tani konmus bir durumum yoktu hala yok)

Sonrasinda theta seans aldim 1 kere

gecmiste affedemedigim kim varsa affettim daha olumlu daha yapici bir insan oldum sayet yine ayni hislere kapildigimda kirgin oldugum kim varsa affediyorum 

Yani demem o ki evlenmeden once de kaynakli olabilir hatta tani konulup destekle atlatilacak bir sey de olabilir yazik kucuk cocuklari da varmis 

Hem sizlerden kaynakli bir şey olsa dert edinip buralara yazmazsiniz diye dusunuyorum. Rabbim selamete cikarsin 
(38 puan) tarafından
Gerçekten tedavisi var mı? Bizim gelinimiz sonradan böyle olmadı geldi geleli böyle her şeyi var kira derdi yok yediği önünde yemediği arkasında annem babam üstüne titrer ama o hep olumsuz negatif mutsuz laf çarpar annem babam üzülür ama karşılık vermez yuvalarında iyi olsunlar diye uğraşırlar . Yani bizi tanısanız aile içimizde olsanız dersiniz ki bu nankörlük niye hocalık mı dedik gelinimiz hocaya da gitti ama terapiste gitmedi gitse gerçekten faydası olur mu?
(225 puan) tarafından
Şöyle söyleyeyim özeleştiri yapacak olursam her şeyin negatifini her şeyin olumsuzunu alan bir insandım anneme eşime karşı da yansıtıyordum sonra bir gün böyle seans yapan biri çıktı karşıma

affetmek de zordu bazı kişileri hatta birkaçını dert ettigimi bile bilmiyordum taaa cocukluguma indi diyebilirim korkularım kaygilarim ne varsa çözüldü cok şükür pamuk gibi oldm ondan sonra
yine de bir psikolog yardimi alınsın derim konustukca da rahatlar ardindan gerekirse esiyle de gider terapiste
(38 puan) tarafından
Kime götüreceğiz bu terapi için bazen bizde düşünüyoruz evlenmeden önce bir sevdiği felan mı vardı da ona kavuşamadığı ya da kızdığı için öfkesini bizden alıyor diye
(225 puan) tarafından
Theta seanslari diye arastirin isterseniz ya da psikolog
Ben yaptirali 2 sene oldu ayni kisiyi bulamayabilirim
(38 puan) tarafından
Teşekkür ederim çok sağolun
0 oy
tarafından
Bedensel bi engeli var mı benim amcamla yengem hem dilsiz hem sağırlar yengem de anlattığımız gibi kafası eser çok iyi olur kafası eser yüzümüze bakmaz bi bakmışsın sofralar donatmış bu bakmışsın evime gelmeyin der bi bakarsin amcamla iyiler bi bakarsın kendi kendine küsmüş gitmiş salonda yatiyo durduk yere yani hiç bişey yokken yapiyo bunları hatta birinde yengem çalışmak istedi 2 kızı var babanemi evine getirtti babanem onun yüzünden kaç senelik yuvasını yikcakti dedem gitme dedi babanem gitcem bana ihtiyaçları var dedi bosancaklardi 2 hafta sonra ben iş istemiyorum seni de istemiyorum diye babanemin valizini merdivenden aşağı yuvarlandı huyu böyle bi geliyo bi gidiyo kendisi de diyo benim kafa bozuk bozuk diyo engeli sen dolayı oluyomus kendi kendine kafasında biseyler kurup beni sevmiyolar istemiyorlar ne biliyim kandiriyolar arkamdan iş ceviriyolar gibi düşüncelere giriyormuş 
(38 puan) tarafından
Valla aynı bizim gelini anlattınız ya gelinimiz de kendi kendine roller oyunlar çevirir olmadık şeyleri kafasında kurar bir gün evde yokmuş izlenimi vermek için evde dışarıya ışık yansıtcak her yeri çarşafla örtmüş bunu duyunca anormal olmasının doğal olduğunu düşünmüştük
tarafından
Belliki bi sorunu var sizinki daha fena bence bu doktora götürün
(38 puan) tarafından
Evet var hocalık mı dedik hocaya da gitti ama şu sıralar yine eskiye döndü gidişatı yine iyi değil yazıl olan arada yiğenime oluyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 155 göst.
3 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kar tanesi 2 (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 324 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 259 göst.
13 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sengul81 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 235 göst.
5 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Esmerim53 (2,789 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,809 soru

24,035,620 cevap

328,908 kullanıcı

...