Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşimin soylemedigi borclari
0
oy
167
göst.
11 Temmuz 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
Elifelaemir
(
288
puan)
tarafından
soruldu
Eşim evlendikten sonra kardeşine kredi çekmiş yollamış ev alırken banka krediyi az verince o ara öğrendim bunu 15 bin kalmıştı mecbur istedgmz krediyi cekeblmemiz için bunu kapatmanız gerekti babam verdi saolsun kapattık evimizi aldık 4 yıl olucak daha sonra Kasım ayında evime bankadan kağıt geldi kardeşine yine 20 bin çekmiş yollamış haberim yok 1 yıl kadarda ödemiş kavga tartışma derken borçu biz oduyorz yine daha sonra başka.bankadan kağıt geldi yine kredi kartının borcunu kapatmamis onu bitti saniyordm cnki hep sordgmda borcu yok diordu sonra maaşlı çalıştığı bankadan da kredi kullanmış avans hesap cildrdm artık dedim bune 2 çocuğum var küçük tazminatını çektirdim kapattrddm.sadece pislik kardeşinin ki kaldı oda 40 ay kadar ve ben dün ev için kredi kullagmz bankadan cep şubeye girdm ordan 7 bin borç kredi kullanms 2021 yılında ve 2019 yılında vadesiz hesaptan kullanmış inanın napcagmi bilemiyorm artık baştan bana söylemiyor ben böyle hep kendim ogrendm 2 gündür evde yabancıyım güvenim kalmadı artık ben arkasını topladikca bsyleri cikiyor kardeşi sorumszn teki ***** gbi çekti verdi bize kaldı sabrım hiç kalmadı hic
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
1
cevap
0
oy
11 Temmuz 2022
Malefizz
(
105
puan)
tarafından
cevaplandı
Kardeşiyle konuş kendine de söyle bi daha yaparsan gidip kardeşinle konuşucam de çoluğunun çocuğunun rızkını yiyo ya da aran iyiyse kayınpederine söyle
11 Temmuz 2022
Elifelaemir
(
288
puan)
tarafından
yorumlandı
Krediyi öğrenince kardeşine yazdm zaten inkar etti bana sen kimsin dünkü b.k dedi hesapmi vercem sana dedi benmmle yaşıt kaynım kayinpedermlede eşim konuştu çektiyse kardeşine çektin zaten dedi kimse yardmci olmadı büyük kaynim bekar o yardm ederm bı ay sen bı ay ben oderm dedj oda 2. Aydan sonra ödemeyi kesti bize kaldı en son evin kredisini gecktrdi ödememiş 2 ay eşim peş peşe gelince kağıtlar aradım kayınpederi kaynanayi acmadilar telimi msj attım gördü cvp vermediler bile şuan konusmuyrz onlarla
11 Temmuz 2022
Malefizz
(
105
puan)
tarafından
yorumlandı
Kusura bakma canım ama bulmuşlar yolunacak kazı herkes alacağını almış çekilmiş. Problem kocanda, benim kaynım bana dünkü *** diyecek eşim onu öldürür. Evin ve senin ihtiyaçlarını eksiksiz karşılıyo mu
11 Temmuz 2022
Elifelaemir
(
288
puan)
tarafından
yorumlandı
Ah ahh doğru dedin canım kimse zorla çektirmedi ya cekmeseydi bide bana sormadan yapmış bunları ya birdaha yaparsa koyacak kapının önüne artık kime yedrdyse o baksın buna eve bakıyor çok şükür maaşını ben alıyorum elinden evin kredisi ve pislik kardeşinin kredyi yatiryor o gerisini ben aliyorm elinede veriyorm 200 TL yeter ona
11 Temmuz 2022
Malefizz
(
105
puan)
tarafından
yorumlandı
Sen çözümünü bulmuşsun zaten ama bence her ay o paranın içinden kendine bir miktar birikim yap dursun kenarında
11 Temmuz 2022
Elifelaemir
(
288
puan)
tarafından
yorumlandı
Elimden geldikçe yapmaya calisyorm canım para veya gram bankada kasam var kendime ait oraya koyuyorum bu yeni ogredigim 10 binide nasıl kapatrsa kapatsın bni alakadar etmez 7 bin kredi 360 TL taksit yaptrms 3 bine de 65 tl taksit bune ya sadakami veriyor böyle nasıl biter bu borç okadar sinirliyim ki Bayram filan zehir oldu
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
İlgili sorular
0
oy
12
cevap
504