0 oy
144 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hayırlı bayramlar kizlar 

Gerçekten sinirlerim bozuluyor artık 

2bucuk yaşında oğlum geçen sene babam alır te nerelere götürürdü giderdi. Babama aşırı düşkün. 

Bu sene bakkkala dahi gitmiyor ne babamla ne annemle ama kiclarindan ayrılmıyor. Gitmeme sebebi annemde gelsin. Ya ben zaten iki buçuk yıldır beş dakka biryere birakip gönül rahatligi ile biryere gidememiş biriyim. Yirtinirdi bıraktığım zaman kaynanama, yakın oturuyoruz ailem başka şehirde. Bu sene asla gitmiyor demin babam gel gidelim bakkala dedi sokağa çıkıyor kapıdan geri giriyor annem de gelsin diye ya gerçekten sinirlerim bozuluyor bensiz de durmuyor. Eşim gelicek bayramın 6.gunu dolaşalım başbaşa biseyler yapalim dedi annenler baksın çocuğa diye nasıl olucak bilmiyorum gerçekten yıprandım ya 

3 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından

Knk sana aşırı düşkün ozaman ya ne guzel 

Eşin geleceği zaman cikarsanizda onu uyutup oyle çıkın madem 
tarafından
Ya akşam uykusuna 10 da yatıyor kuzum uyuyana kadar bazen 10bucugu buluyor e gündüz de bir saat uyuyor burda
-Reklam-
0 oy
(15,621 puan) tarafından
Sen onu uyut öyle çıkın 
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Hayırlı bayramlar sürekli görmediği içindir belki yapisindandir bizimki beni görmez gidince ilgiden biz anneme bırakıp rahatça çıkardık☺️sende uyutur çıkarsın insallah
tarafından
Görmekle alakası yok aşırı düşkün babama geçen sene hep gidiyordu babamla annemle. Kaynanamlari sürekli görüyor ama onlara bukadar değil babamın tepesinden ayrılmaz bilmiyorum ya

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 426 göst.
+1 oy
5 cevap 158 göst.
16 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Sevgiii (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
0 oy
4 cevap 137 göst.

Kategoriler

1,470,414 soru