0 oy
464 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (913 puan) tarafından
Kızlar gebeyim beş aylikken 6-7 saatlik yol cekilirmi sizce tabi bu molasiz molalari da ekle daha uzun. Ben gitmek istemiyorum eşim tatil için gitmek istiyor bişey olmaz diyor deneyimi olan varmı 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben gitmedim doktorum 1saatte bir 15er dakka olursa belki dedi ama benim gozum yemedi 
(913 puan) tarafından
Bende kullaniyorum canım iğne sadece yolculukta pıhtılaşmayi artiriyormus
tarafından
Aaa bak bunu bilmiyodum arttirdigini sadece kasilmalarin olur diye pek istememisti doktorum demek ondanmis beni pek korkutmayi sevmiyo eski durumlardan dolayi kafaya takicagimi biliyo cunku :)
(913 puan) tarafından
:)) banada doktor soylemedi de internetten okudum canım korkma sen yinede dikkat ediyorsun benim gibi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ♥️
tarafından
Semde internete bakma kafan karisir bak bana suyun fazla ama jelibon yeme gecici dedi ben bi bakim dedim ooo neler neler yazmislar dedim bidaha internetten arastirmakmi asla :)
(913 puan) tarafından
Haklısın canım valla bende bi kere karanfil yedim bakim dedim düşüğe sebep olur filan yaziyor ne kadar kafama takmıştım bişey olacak diye cok korktum. Bakmamak lazım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben 7 saat yol geldim 2 gün önce. :) Molalar ile 8 saat :) aracı da ben kullandım hatta :) hiçbir şey olmaz. Biraz ayaklarım şişti o kadar :)
(913 puan) tarafından
Bende kan pıhtılaşma riski var bide kuzum korkuyorum o yüzden sen de iyo cesaret etmişsin valla bravo
tarafından
Öyle bir riskin varsa mutlaka doktorunla konuş canım. O izin vermeden asla birşey yapma. Bende bir risk yok. Çok kilo alıp ağıtlaşmadım da o yüzden sorun görmedim pek. 29 haftadayız bu arada
(913 puan) tarafından
Aynen canım benim durum biraz özel masallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim ♥️
0 oy
tarafından
Selam ben 7 aylıkken zonguldak İstanbul otobüs yolculuğu yapmak zorunda kaldım mesela bu gece çıktık yola ertesi gece döndük bi sorun yaşamadım 
(913 puan) tarafından
Anladim canım bende kan pıhtılaşma sorunu var bide ondan korkuyorum birazda
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Ben 12 saatlik gittim senin durumuna bagli ozel arabaysa gidilir
(913 puan) tarafından
Teşekkürler cevabin için canim
0 oy
tarafından
Ben 20 haftalik hamile iken molasiz 10 saatlik yol gitmistim bi sorun olmadi ama yola cikmadan once kontrele gitmistim ve doktora sormustum oda 2 3 saatte bi 15 dk mola verin yuru sorun olmaz demisti 
(913 puan) tarafından
Teşekkürler cevabin icin canım
0 oy
(530 puan) tarafından
Bende gittim sorun olmamıştı ama doktorum varis çorabı önermişti.
(913 puan) tarafından
Anladim canım teşekkür ederim
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Doktoruna sor canım doktorum bana 2 buçuk -3 saatlik yola izin vermemişti şimdi hamileliğe göre degisiyor ayrıca hangi ayindasin haftadasin hamileliğin bilmiyorum ama ayına yani haftasına  görede değişiyor  bu yolculuk olayı aslında riskli bir hamileliğimde yoktü benim haftamizdan dolayı izin vermemişti 30 cu haftadaydim bence risk alma zaten pıhtı sorunun varmış doktoruna sormadan yola çıkma canım 
(913 puan) tarafından
Aynen canım en iyisi doktora danışmak çok teşekkür ederim cevabın için
0 oy
(576 puan) tarafından
15 saat yol için konaklamalı izin vermişti doktorum. Her 2-2.5 saatte bir mola ve molada ilk 15 dk yürü dedi. Arka koltuk müsaitse yat bacaklarını uzat demişti.  Sizin max 9 saati bulur molalarla. Benim hamileliğimde bi sıkıntı yoktu doktorum bişey olmaz demişti. 6 aylık hamileydim. Yolun sonu güzel şeylere çıkıyosa çekilir. Bir de yollar güzel sarsmıyo hiç. Ama sen gözünde çok büyütüyosan yola çıkma derim. Mutsuz olursun çünkü
0 oy
tarafından
Canım geçen sene tayin zamanında 7 aylık hamileyim 26 saat arabayla yolculuk yaptım. En kısa molalar arasında 3 -4  saatlik yol vardı. Ben biraz kötü olmuştum açıkçası ama sizin yol kısaymış dinlene dinlene gidersin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 271 göst.
14 Nisan 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde GizemK (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 384 göst.
13 Temmuz 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde clk38 (1,510 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 239 göst.
23 Haziran 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Kucukhanim1710 (3,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
3 Haziran 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Ceren4307 (476 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,324 soru

24,097,485 cevap

332,180 kullanıcı

...