0 oy
413 göst.
Diğer kategorisinde (327 puan) tarafından
Kizlar öncelikle iyi bayramlar size bir şey danisacagim bundan 2 ay önce görümcem arababamiza bindi kaynanamla birlikte kayinbabam dayım olur kendisi araba kullanmasını bilmediğinden aldı dedi oğlum sen kulllan bunlar arabaya bindiler ne kaynanama nede görümceme hoş geldiniz demedim ama konuştuk muhabbet ettik kaynanam daha sonra sen hangi hakla benim kızıma hoş geldin demesin bir sürü hakaret küfür hem bana hem oğluna tabi eşimde onunla konuşmadığında içi içini yer bakma annesi ve bacısı sevmez onu yoksa kendini kul köle eder benimkisi eşim dediki bu bayram gitmiyecem annem çocuklarımı yolda görse sormaz kız kardeşim aynı şekilde banada hakaret ettiği için kaynanam canıma minnet dedim gitmedik bayram günü kızını alıp sabah dokuzda çıkıyor annesi güle gidiyor kaynanam dayımda bize geldi bayramını bizimle geçirdi daha sonra eve gidince kaynanamla binayı yıkıyorlar sen nasıl gidersin oğlunun evine sabahda benim ablam kız kardeşim kaynanamı aramışlar bayram için bu açmaz gece dönüş yapmış bana atmadigi hakareti bırakmaz beni hattaki kocasına yapıştırmış oğlu korkudan sesini edemiyor benle kardeşim bu sabah konuştuk eşim geldi eve sen sen olasın annemin dedikidusunu yaparsın kardeşinle ya senin annen aramış onları yok annem ark niyetle aramamistir bacimi aradı hakaret etti baba dedi hadi canım gel kızını al eğer ben annemle konusmuyorsam oda konuşamaz beni dövdü yüzüme tükürdü küfür etti babasını aradı dedi gel bizi boşa dayımın hergun özel yemeğini yapanda benim dayım geldiği gibi bana saldırdı karımla aramı bozuyorsun sen fesatlık yapıyorsun hiç demiyor benim karım senin bacılarna kadar yetişti aradı bana diyir fesatlik yapıyorsun oda bana etmediğini bırakmadı çocuklarıni alıp yolliyacaz seni dedi sonrada çıkıp gitti eşime nasılsın desem bile başlar bana hakarete ben ne yapacağımı bilmiyorum kizlar 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ay vallahi olurken beynim patladı, ne kadar karışık yazmışsın kuzu biraz daha okunaklı yaz 
tarafından
He ya valla noktalama niye koymazlarki okumaya çalıştım ama olmadi
-Reklam-
0 oy
(2,969 puan) tarafından
Yirt agizlarini mesela
(327 puan) tarafından
Ben kayinbabamin yanında eşimin adi Abdullah bbende ona avdik derim bunu dedim diye babamı bugün aradı dayım şikayet etti kocasına saygısızlik yapıyor diye kendi kızına sıra gelince ne olmuş damadına der utanmiyirmusunuz
(2,969 puan) tarafından
Sen sesini çikarmadigin için iyice horozlaniyorlar
Bide ailende arkanda degilse o yuzden nasil olsa gidemez diyorlar kesin
(327 puan) tarafından
Ailem en başta annem halası olduğu için kardeslerimle daha önceden münasebet leri olduğu için bu çok çok ileri gitti annem gülde benim gibi konuşurlar lakin konuşmaları pasif kalır ağırlıklarını başta katacaktilar birde ben gurbetteyim öyle ha diyince çıkıp gidecek bir yerim yok
0 oy
tarafından
Kocana bir tekme at ******.sin gitsin s.refsiz sen niye gidiyorsun 
(327 puan) tarafından
Ben kackere dedim sen git ailesini topladı dedi bana diyor git demek ki başka birisi varki beni evden kovuyor diyip kendini haklı etti benim ağzım pek laf yapmaz kendi ise yumsak diliyle öyle bi konusurki bazen derim demek beni dövdü haklıymış bu şekilde bir ahlaka sahip
0 oy
(906 puan) tarafından
Harbiden cok karisik yazmissin yani noktalama ve virgul kullansaydin kuzu uc defa okumak zorunda kalmazdik )) hani dayin geldi sana sarildi ee karimla arami sen mi bozuyorsun dedi sana , onu diyen dayinmi bu bile anlasilmamis ama teknik olarak konuya hakim olduk.

Oncelikle guzelim bu hale nasil geldiniz ? Yani bazi insalara iyilik yaramaz evet hep alttan almani ses etmemeni terxih ederler.Keske bazi seyleri bastan daha yumusak halletmeye calissaydiniz iyi olurdu guzelim inanki degmiyor bu hayatta kavga,gurultu, stress baska bir getirisj yok.Kayinvalidenin davranislari hic normal degil.bu arada esininde !! Ne demek ben annemle konusmuyorsam sende konusmayacaksin cocuk mu bu ya ! Senin annen esine bir sayvisizlik yapti ise hakli ama yapmadi ise esinin yaptigida simariklik.Ba bu araxa eger bir erkek sana cik git dediyse asla durmayacaksin, eger durursan daha beterinj yasarsin.

Yani iki secenegin var, ya esinin ailesi ile iyi gecinmenin hollarina bakacak huylarina suylarina gideceksin yada esinin bu lafini yemeyip evi terk edip onu surundureceksin, adam edeceksin.Ikisinide yapmazsan boyle yasamaya devam edeceksin
(327 puan) tarafından
Çocuklarıma elini uzatmasa gideceğim beni bu evden kovmaasi ne ilk nede son değil ya herşey annesi ve kendisi gibi olacak yada işkenceyle zulümle beni adam edecekler miş
(906 puan) tarafından
Madem gidemiyorsun cocuklarin icin kovulsan bile,kazanamayacagin savasi vermekten vazgececeksin cocuklarinin huzuru icin.Huylarina gideceksin,yoksa bu duzenin degismez.inan bana sana bir yil veriyorum surekli gonullerini yap onceleri laf vuracaklar canini yakacaklar ama sen istikrarli davranirsan bir gun bskacaksin ki senide kizi gibi gorecek
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Beynim eror verdii
(327 puan) tarafından
Valla ağlayarak yazdığım için kusura bakmayın
(10,885 puan) tarafından
Rica ederim inan pek anlayamadım
0 oy
(388 puan) tarafından
Türlü gibi olmuş bu. 
0 oy
(72 puan) tarafından
Arkadaşlar telefonunuzda nokta falan yok mu? Hiçbir şey anlaşılmıyor anlattığınız. Cümleler birbirine girmiş.
0 oy
(92 puan) tarafından
Bir şey anladıysam arap olayım 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,671 soru

24,101,882 cevap

332,460 kullanıcı

...