0 oy
568 göst.
Diğer kategorisinde (3,430 puan) tarafından
Güvenmeyin annem bahçem diye tutturan adamlarla evlenmeyin sizi adam yerine koymayan aileisnn sözünü dinleyip sizi hiçe sayanla size değersiz gösterenle sürekli suçluluk psikolojisi gösterenle sürekli siz hatalısın diyenle kendini yağ gbi yüzeye hatasız çıakranla ayrı bir ailesi evi olduğunu evlendiğini kabul etmeyenle evlenmeyin böyle olan oğlan çocuklarınızı evlendirmeyin elin kızm başını yakmayn, kendi başınızı yakmayın, elimde yok 4 sene çocuğum olsn diye neler çektim rabbim verdi ama huzur yok mutlu değilm hiç mutlu değilm sağlıklı karar veremiyorum sağlığım beynim yerinde değil artık HUZURM YOK MUTLU DEĞİLM,

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım inan çok zor bisey 
-Reklam-
0 oy
(14,147 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun kalbine ferahlık versin:'(

0 oy
tarafından
Alşah yardımcın olsun ne diyim herkes kaderindeki ni yaşıyor seçme şansımız varmış gibi görünğyor ama Allah ne yazdıysa o 
0 oy
tarafından
Bacı erkekler işini biliyor ilk başta cnm cicim oluyor taki sınavı geçene kadar baktı sınavı başardı sonra kendisini gösterir 
tarafından
Yaaa ayıya dayı misali
tarafından
Aynn öyle aşko bayramınız mübarek olsun aşkoo ♡♡
tarafından
Seninde aşkım naber görüşemiyoruz
tarafından
Benim herif işten çıktı hep dibimde giremiyorum buraya fazla kız geçen gördüm cevap veremedim hayırlı olsun inşallah en kısa vakitte çıkar vallahi duyunca öyle bir sevindim ki
tarafından
İnslalah aşkım sneinki niye işten çıktı
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Artık çok geç hepimiz evliyiz 
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm ne kadar dolmuş için :(((
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Cok haklısın bacım. Bende oyle bır adamla 8 sene cektım
0 oy
tarafından
Bende ayniyim ne yapicaz ?
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun cnm ne diyim 
0 oy
(111 puan) tarafından
Benimki ana kuzusu değilde ne oluyor sanki. Umursamaz vurdumduymaz, saygısız bir insan . Gidip benden gizli borç yapmış boşanma noktasına geldim hamileyim dedim vazgeçtim. Allah hepimizin yardımcısı olsun . Düştük bir belaya rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah 
(11 puan) tarafından
Boşanma sürecindeyim ana kuzusulari tövbe ömür gecmiyor valla
(111 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım . Güçlü durmaya calis biliyorum çok zor ama bak bir adım atmışsın inşallah bundan sonrası daha güzel olur . İnan benimde sürekli aklımda ama bir işim yok annemin evine gitsem eminim burdan daha kotu .hergun başıma kalkarlar ben biliyorum hele bir çocuğum doğsun önümü göreyim azda olsa bı işim maaşım olsun ondan sonra Allah kerim .

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 1,141 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 613 göst.
8 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cnsu88 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,158 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu
+3 oy
43 cevap 1,380 göst.