0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde (393 puan) tarafından

Slm kızlar tayin yerimiz Erzuurm ve ilçesi ne düştük eşim ev aradı 2 ay çok zor buldu küçücük bir ilçe herşey dibdibe o kadar kcuuk yani neyse kendimi motive etmeye çalışıyorum ev yoktu falan filan ama bazen isyana düşüyorum ev doğu cephesi ve giriş kat güneş çok az pencere ucunagelior ve hemen yukarı çıkıyor şansıma üst katımın çıkıntısı var ondan dolayı güneş yukarda kalıyor temmuz ayındayız ama evin içinde hırka ile dolaşıyorum çok soğuk ev inssattn yeni cıktı halen inst devm ediyor acaba ondan mı diyorum kafayı yiyecem karşı komsum batı taraf güneş batana kadar orda 

imageşu halimize bakın iş yapasım gelmiyor eşimde birşey duyemi8m cubku şuan bu ilçede en iyi şartlarda ev biz bulduk 3 kişi bu ev için sırada beklliyormua

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardımcınız olsn canm
-Reklam-
0 oy
(916 puan) tarafından
Aboo Erzurum da okudum ben çok çok çok soğuk allah yardımcınız olsun hangi ilçe sizin 
(393 puan) tarafından
Çat ilçesi canım
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Canım inşaattandır o soğuk inşaat soğuğunu atmak için doğalgazı varsa sürekli yakın bir süre sonra geçer inşaatın bitmesi de önemli tabi 
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Malesef kuzum tayin zamanı millet ev arıyor bak üstümüzde teğmen vardı çıktı bilmiyorum ne kadar oturuyordu ama 1000 kusur birseydir şimdi uzamn çavuş gelcek ona tuttuk evi 2300 TL bide insanlarda fırsatçı ev yok kiralar uçmuş Erzurum'a gelirsek abimlerde ordaydi palandökendeydi ev hem güzeldi ama dediğin gibi baya soğuktu Erzurum zaten soguguyla meşhur malum 
0 oy
tarafından
Bacım biraz 8dare edin tayincisiniz surda bi kaç seneye ya tayininiz çıkar ya başka bi yer bulursanız tasinirsiniz 
0 oy
tarafından
Allah sağlık versin nasibiniz buymuş 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 630 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Alperelifefe (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 79 göst.
18 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Fatma3400 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 191 göst.
5 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde olmuyor123 (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 237 göst.
8 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Vesile hakan (872 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,042 soru

24,177,557 cevap

336,183 kullanıcı

...