0 oy
153 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (872 puan) tarafından
Kızlar eşime hediye almak istiyorum ama hiç fikrim yok. Her bayrama parfüm hediye ediyordum zaten, ikimiz resimli puzzle, duş jeli, tıraş sonrası, tıraş köpüğü, kişisel bakım ürünleri hediye ettim. Tişörtler. Başka ne alabilirim. Saat almak isterdim ama çok pahalı olmuşlar. Baska bisey aklıma gelmiyor. Esim iş adamı değil, spor tarzı daha çok sever. Çalışmıyorum eşimin ev ihtiyaçlar için verdiği paradan ufak biriktiriyordum. Sizler eşlerinize neler hediye ediyorsunuz. 

6 Cevaplar

0 oy
(3,952 puan) tarafından
Ayakkabı alabilirsin canım 
(872 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
-Reklam-
0 oy
(8,856 puan) tarafından

Esime olan kizginligimdan dolayi bosver alma degmez diyecem simdi :woot::D

(872 puan) tarafından
Hahah ben eşime o kadar kızgınım ki. O bana alması gerekiyor )))
(8,856 puan) tarafından
Demi ayni.bende.o bana alsin
0 oy
tarafından
Bende taaa nisanda saat aldıydım doğum gününe borcum kaldı kuyumcuda hala vereceğim))) kaç kez aldı bi şeyler soylememiş çalişirken ıyıydı evde kalınca 

Kullandığı sevdiği şeylerden alın bence 
(872 puan) tarafından
Aynen çalışırken güzeldi. Teşekkür ederim.
0 oy
tarafından
Herşey hediye değil, bütçene göre güzel birgün organize et bence. Her zamankinden farklı. Ne bileyim stand up gösterisi varsa bilet al onu verirsin beraber gider eğlenirsiniz, sevdiği bir aktivite varsa onu planlayabilirsin. Ben eşime yapmıştım bunu, Metin Zakoğlunun gösterisine bilet almıştım, küçük bir cafede yapıyordu yemek içecek hepsi dahildi. Çok gülüp eğlenmiştik. O zaman sevgiliydik :D
(872 puan) tarafından
Çok güzel aslında bem severim öyle hediyeleri, hep hatıranda kalacak, eğlenceli keyifli hediyeler. Bakalım bizde neler var afişte
0 oy
tarafından
Ben babalar gününde oğlumu giydirdim harf harf fotoğraf çektim babalar günün kutlu olsun yazdım çok mutlu oldu herşey para değil sekerim seven sevdiğini çok basit bişey de yapsa mutlu eder 
(872 puan) tarafından
Aynen haklisin canım. Ama eşim bizden çok ayrı kalıyor, yaninda bizimle ilgili  bisey olsun istiyordum.
0 oy
tarafından
Sana hediye aldım ama ne tahmin et,en çok sevdiğin şeyi. Hatta geçen yanımda ağzından kaçırdın, mağazada bakıyordun ya hani onu de. Dökülür hemen8
(872 puan) tarafından
Çok ama çok akıllı bir fikir:) teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 125 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,436 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 80 göst.
10 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zisan (1,182 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
24 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Oykum0 (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.
27 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,335 soru

24,043,148 cevap

329,244 kullanıcı

...