0 oy
581 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (4,034 puan) tarafından
Etim aşırı yağlı kıymalık etlere yağları attım ama ona da fazla geldi. Ben de dayanamadım artık hiç saklayamam dedim tuttum kapının önüne koydum. Acaba geri alıp kızartmasıni falan mi yapsam yazık mi ettim. Eşim köfte ve kavurma dışında hayvanın bı yerini yemez

15 Cevaplar

0 oy
(13,471 puan) tarafından

Yaginmi kizartmasini yapacaksin canim :'(

(4,034 puan) tarafından
Köylerde yapıyorlar kız ama biz sevmeyiz ne bilim yiyen var mı dedim acaba
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kavurmanin icine atsana yağları yaparken lezzet veriyor ve hemen pişiyor et neden attın ki millet parayla alıyor kasaptan yağını 
(4,034 puan) tarafından
Kapının önüne koydum geri alabilirim komşuya attım deyince kadın bı duraksadı ondan dedim acaba neyde kullaniliyor diye
0 oy
tarafından
Yağ bir çok yemeğe lezzet katıyor 
(4,034 puan) tarafından
Öyleymiş geri aldim
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Ben yağları küçük küçğk poşetledim yemeklere eklemek için zeytinyağı kullanmıyorum öyle durumda 
(4,034 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
O yağ çok güzel ete sıvı yağ koymana bile gerek yok o yağdan koy küp küp kes buzluğa at yaptıkça alırsın 
(4,034 puan) tarafından
Sağol canim
0 oy
(4,654 puan) tarafından
Yemeklere, kiymaya , şiş kebap falan yaparken kullanırsın o atılır mı hiç lezzet verir canım 
(4,034 puan) tarafından
Sağol canim
0 oy
tarafından
Bende merak ettim napıyorlar atmak istemiyorum 
(4,034 puan) tarafından
Bayağı kullanılan birşey mis
0 oy
(1,896 puan) tarafından
O yağları erit tencerede su gibi yağ oluyor donsun sabaha kadar kalıp gibi çıkıyor onu ufak ufak bulyin gibi kes yemeklerine at kurifasulye nohut dolma içinde muhteşem oluyor 
(4,034 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Ahanda smdi eşimi gönderdim o fazla yağları ayikladim özel yerinden  kasapta cektirecek ben bir cok yemeğe koyuyorm sarmaya lahmacuna güvece daha lezzetli yapıyor atılır mı hc 
(4,034 puan) tarafından
Daha önce hiç böyle yağlı et görmedim en son çıldırdım attım ama galiba böylesi makbul
0 oy
tarafından
Ben yerinde olsam kavurup yağını süzdürürüm kalan çıtır kısma da kakırdak denir bizim oralarda böreklerde falan kullanılır baya güzel olur severim ben ama sizin damak tadında uyar mı bilmem herkes sevmez
(4,034 puan) tarafından
İşte o bana ağır geliyor bizim orda da kavururlar babaannem çok sever
0 oy
(4,098 puan) tarafından
O yağ dediğin kuyruk yağımi 

Öyleyse hemen al dolaba köy ve yemeklere köy:)) çok lezzet verir 
(4,034 puan) tarafından
Öyle yapicam alicam geri :)
0 oy
(2,187 puan) tarafından
Ben mercimek nohut fasulye vs gibi yemeklere katıyorum çokta lezzetli oluyo valla canm
(4,034 puan) tarafından
Ben de yapim eşime caktirmadan
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Al bence. Kurban kestiniz ziyan etmek olur mu. Seven birine veriirsin. Küçükbaş hayvansa hele, çok kıymetli, biz baya zamandır arıyoruz kasaptan rica ettik anca buldu adam ve pahalı bişi. 
(4,034 puan) tarafından
Yok büyükbaş aldım zaten hiç olmazsa dağıttığım etlere ilistirim dedim.
0 oy
tarafından
dolmaya sarmaya çok guzel oluyor  tavuk cigeirne falanda katılıyor lezzet veriyor yakın olsak ben aliridm cnm çöpe gitmezdi kuyruk yağ bile etle yarış halinde oda pahali
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Ben o yaği önce tavada kızartın gibi yaptım yağını saliyo alıyorum geri kavurmayi atıyorum lezsetli okuyor kendi yaginda

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 570 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sermir (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 262 göst.
30 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,069 göst.
14 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Leyla042 (1,279 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 546 göst.
14 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Bags Bunnuy (1,123 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,888 soru

24,175,337 cevap

336,079 kullanıcı

...