0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanımlar 15 aylık bir kızım var. İlk doğduğu zaman kızıma bir Instagram hesabı açmıştı eşim işte eş dost vardı icinde arada bir o ben onun fotoğraflarını paylaşıyorduk uzun zamandır ben paylaşım yapmıyorum bugünde süsledik bizim kızı parka çıkardık eşim fiti falan çekti sonra bana dedi bunları onun hesabında paylaş bend paylaşmak istemediğimi Instagram hesabını da kapatmak istediğimi söyledim. Bilmiyorum belki duymuşsunuzdur baya gündem oldu Twitter da falan kadın milletin çocuğunun resimlerini çalıp pis sitelere koyup pazarlamaya falan çalışıyormuş bunu da söyledim eşime haklısın kapat falan dedi aradan yarım saat geçti kardeşine atmış tabi resimlerini kardeşi Instagram da paylaşıcam demiş bana söylüyor ben sana düşüncemi söyledim dedim istemiyorum ben kardeşime hayır diyemem dedi hicbisey demedim eşime aşırı sinir oldum ya istemiyorum benim çocuğumun önemli senin kardeşin mi. Kapaticam diyorum kapat diyosun hesabı kardeşine bikini cikarmiyosun. Bu ne perhiz ne lahana tursusu

3 Cevaplar

0 oy
(6,289 puan) tarafından
Sen kendin söyle kardeşine o zaman o babası ise sende amnesisin iznin yoksa yapmasın 
tarafından
Bna sorma tebezzulunde bununmazlar dediğimi de yapmazlar zaten asla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşin bunu söyleyebilir ne var bunda kardeşi de saygı duymalı bu duruma söylemiyorsa sen söyle 
tarafından
Kardeşi biraz fazla alıngan yani inun istediğinin aksi olunca kusuyor huyu öyle oyuzden söyleyemezmis bni dinlemez asla
tarafından
Bende böyle durumlara çok kızıyorum
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Paylaşsın sen ardından mesaj at kaldır de mecbur kaldıracak
tarafından
Daha önce benzerini yaşadık yaş çekimi yaptırdık kimseye arka paylasmasinlar doğum gününde 1 tane paylaşırız dedim eşime tutmis kardeşine atmış paylaşma ama sezen kızar demiş inadıma yapar gibi paylaştı biliyor musun hemde heryerde
(1,782 puan) tarafından
Ay ne diyim ki çingen gibi demekki laf söz dinlemez bir daha sende eşinin telefonundan çektirme ve ona da atma çektiklerini

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 231 göst.
+2 oy
13 cevap 398 göst.
17 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Cinarinanasi2 (4,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 211 göst.

Kategoriler

1,495,061 soru

24,424,520 cevap

351,805 kullanıcı

...