0 oy
437 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,130 puan) tarafından
bugün giydiğim elbiseyi eşimin halaları çok beğendi.halalarindan birinin gelini var ve bildiğin bunlar gelinleri yarıştiriyorlar kıyaslıyorlar filan.hatta bi keresinde kendi söyledi ben gelinimin kıyafetlerini seçiyorum bunu giy bunu giy diye.elbiseni enerden aldın diye sordu büyük ihtimalle gelinine aldırmak için sordu bende soylemedim çünkü hep aynı ortamlarda davetlerde oluyoruz sitenin adını verip aynı giyinmek istemiyorum.pişti olmak istemem dedim gülerek ve söylemedim.sizce  ayıp mi ettim 

5 Cevaplar

0 oy
(1,355 puan) tarafından
Resim atarmisin kız o malum elbiseyi merak ettim:))
-Reklam-
0 oy
(3,403 puan) tarafından

İyi yapmışsın kız helal olsun :D

(1,748 puan) tarafından
Helal olsun lan helal olsun muradi
0 oy
(2,362 puan) tarafından
O bulmak isterse bulucam zatennn
0 oy
(2,609 puan) tarafından
Elbiseyi merak ettim :) 
0 oy
tarafından
Benim kaynanamı anlatmışsın. Gelinlerden birinin durumunda abiye görmüş ,gitmiş şehri aramış taramış. Geldi dedi çok güzel elbise gördüm çok beğendim. Gidelim giyin bak beğenirsen al. Beğendim, o aldı çokta hoşuma gitti. Sonra o kız bize misafir gelince gel elbiseme bak diye odama çağırdım. Bir hevesle çıkardım. Kızın nasıl yüzü düştü görmen lazımdı. Benimkinin aynısı geçen durumada eklemiştim yeni aldım 1 kere giydim dedi. Elbiseyi hiç giymedim ve giyesim yok. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 441 göst.
19 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Miss.Berna (4,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 734 göst.
0 oy
22 cevap 1,004 göst.
29 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,354 göst.
27 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ozgemm (772 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,686 soru

24,062,414 cevap

330,214 kullanıcı