0 oy
206 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (701 puan) tarafından
Oğlum erken  doğduğu için kuvezde ve ben bir saatlik uzaklıkta oturuyorum 2 günde  bir süt götürürüm ama benm sütüm çok az her sagdigimi bir poşete koyup buzluğa atamıyorum sagmamda çok az çıkıyor gün boyu sagdiklarimi dolapta birikitirsem akşamına buzluğa atsam olurmu 

6 Cevaplar

0 oy
(14,147 puan) tarafından
Ne kadar zamanda bir sagiyorsun inşallah saglikla kavusun
(701 puan) tarafından
2 3 saatte bir sagiyorum ve çok az çıkıyor çıkanı ekleyip akşama kadar birikitirsem olurmu çok sağol insallah
(14,147 puan) tarafından
Öncelikle şunu soyliyim benimde oğlum kaldı kuvezde ve o evdeymis gibi sagcaksin dedi hemşire yani gece bile  2 saate bir  sağ alarm kur öyle çoğalır insallah zaten ilk az olur ve ilk süt şifa ona 3 sene olcak benim vallahi saklama poşetleri ne koyuyordum ama zamanını hatrlmyrm İnanlı arkdslar yazar yanlış bir şey demiyim o konuda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum sandığın süt üç gün dolapta saklayabilirsiniz. Kızım küvezdeyken ben de aynı sorunu yaşadım akşama kadar dolapta biriktirip poşete koyuyorum onda da 75 cc anca çıkıyordu sen sık sık her saat başı sağ canım
(701 puan) tarafından
Bnmde öyle cnm her sagdigimda on  ml anca çıkıyor ama öyle öyle akşama kadar birikitirsem olur diyorum kaç günde çıktı cnm kızın bnm 3 gün oldu
tarafından
Canım inşallah tez vakitte çıkar yavrunun. Bebeklerin azmine bağlı bir durulmuş bu. Bizim durumumuz ağırdı ciğerindeki suyu hiç alamamıştı doktor bize düşük bir ihtimal diyordu çok yıpratıcı bir süreçtir ama 32 gün sonra taburcu oldu kuzucum
(701 puan) tarafından
İnşallah cNm bayram günü rabbim yüzümüzü güldürur.
0 oy
(561 puan) tarafından
Az da ciksa birbirine karistirmamak gerekiyormuş benimde azdi bende boyle yaptim bı poşet doldurdum goturdum hemsire gözümün önünde çöpe atti ağlayarak çıktım yoğun bakım dan
(701 puan) tarafından
Ne kötü bari  gözünün önünde yapmasaydi. Ama canm 10 ml anca çıkıyor poşete bile girmiyor ki  nedenini söyledim i peki sana
(561 puan) tarafından
İnanki benimde oyleydi hatta ilk t 5 goturdum u oldu sonra 10 oldu en son 30 ml di bütün poşetler 30 dan yukari cikmadi aylarca .. gozumun onunde yapmasi pek hoş olmadı ama sebebi şoyleymiş dolapta bekleyen süt soğuk sağıp ustune koydugumuz süt ilik ya kesiliyomus bebege yarar dan cok zarar verir dedi bide benim oglum 940 gram doğmuştu zarar vermeden dökülmesi iyi oldu yani zoruma gitti tabi ama yapacak bisey yok
(701 puan) tarafından
Ben o ihtimali düşündüm cnm ilk önce şırınga ile çekip dolapta bekletiyorum 2 saat sonra birleştirme yapıyorum diğer türlü nasıl olcak bilemiyorum valla
(2,781 puan) tarafından
Evet dolaptaki süte yeni süt karışrırılmaz ama yeni sağdığın sütü de dolapta beklet soğusun gün sonunda birkeştirebilirsin.
(561 puan) tarafından
Bende senin gibi yaptim iki sutude soğuyana kadar bekletip öyle karistiriyodum ama attilar
0 oy
(2,552 puan) tarafından
İlk günler benim de bir kaç ml çıkıyordu ama birleştirilmemeli diye biliyorum ben
0 oy
(2,116 puan) tarafından
Benim oğlum da küvöz de kaldı ilk süt az olur sen sağdıkça maşallah çoğalacak tır o. RABBİM sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağını almayı nasip etsin inşallah 
0 oy
(570 puan) tarafından
3 saatte bir sağ ne kadar az olsa da koy çünkü sen ne kadar sagarsan o kadar çok olur bide bestlak süt arttırıcı ondan sonra kayısı suyu falan ye benim de kızım yoğun bakımda kaldı ben pyle yaptım şimdi bestlak süt arttırıcı damlaya başladım çok memnunum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 242 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Mdemr (599 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 268 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kbranur (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 183 göst.
14 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynosss (13,475 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 360 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Emirhann (92 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,214 soru

24,180,279 cevap

336,292 kullanıcı

...