Kızlar öncelikle hem bir soru hemde bir bilgilendirme :
Öncelikle ben evlendikten snra 84 kg oldum, spora başladım iki hafta snra hamile olduğumu öğrendim.
Doğuma 95 kg gittim vs doğum yaptım bebeğim süt olsun diye yedim herşeyi, 90 kg oldum.
Herkes bana çok kg almşsn,diyordu vs
benimde bebeğim çok küçüktü. Şuan 6 aylık sadece anne sütü verdim.
Benim eltim hamile hiç kilo almamış.
Görümcemde diyordu; o hamile hiç kilo almamış eşimin yanında tabi ben olmuştum 90 kg .
Ozaman ben çok üzüldüm. Kızlar işte tam o laf benim değişim, dönüşüm noktam oldu.
Geçen bayram spora başladım ,herkes diyordu veremezsn ,eşim de100 kg
Bana diyordu sağlıksız veriyon vs veremezsin.
Bende kmseyi dinlemedim kendi yöntemlerimle baya kilo verdim.
Herkes şok oldu. Kaynanam o kadar ki görümcelerimle kıskandılar diyorlardı; sen diyettesin bu çocuk aç kaldı, vs halbuki ben diyet yapmadım ,kızlar ben kilomu sporla verdim. Eşimin 33 ben 22 yaş ama eşimin yanında annesi gibi duryrdm
Sadece akşam 7 'den snra bşy yemiyordum, ve ekmek, tatlı türü kullanmadım. Kızlar benim bebeğim 4 aylıkken ben vermeye başladım. Sizde eğer niyetiniz varsa korkmayın bol bol su için, gün içinde yemeğinizi yiyin, ekmek kullanmayın tatlı şeyler aburcubur yemeyin.
Spor yapın saat 7' den snra hc bşy yemeyin verirsiniz.
Süt falan da kesilmez ,tabi bu 4 ay ve üzeri bebeği olanlar için geçerli. Ben spor ypyrdm vs üç hafta hiç tık yok, ama pes etmedim. Her spor vs ypacağım zmn o görümcemin vs lafları geliyordu aklıma daha da hırs yptım ve başardım. 48 bedenden 38,40 bedene indim hey bunu okuyan sen; onutma hç bşy tesadüf değil, şuan bunu okumanda. Ayağa kalk ve kendini bırakma, sen değirlisin, kilo aldın diyede çirkinleşmedin, geç de değil. Ben bu değişimi 2 ayda yptm. Sende yapabilirsin kimseden bir farkın yok. Kilon kaç olursa olsun, yapabilirsin . Bak ben emzirdiğim halde herkes bana veremezsin vs dediği halde ben başardım, sende başaracaksın ,benden bir farkın yok. Şuan bayrama o kadar mutlu girdim ki , anlatamam sende yaparsın....
Kızlar şuan kaç kiloyum sizce 1,70 boyum ???