0 oy
423 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,748 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar öncelikle hem bir soru hemde bir bilgilendirme :

Öncelikle ben evlendikten snra 84 kg oldum, spora başladım iki hafta snra hamile olduğumu öğrendim. 

Doğuma 95 kg gittim vs doğum yaptım bebeğim süt olsun diye yedim herşeyi, 90 kg oldum.

Herkes bana çok kg almşsn,diyordu vs 

benimde bebeğim çok küçüktü. Şuan 6 aylık sadece anne sütü verdim. 

Benim eltim hamile hiç kilo almamış.

Görümcemde diyordu; o hamile hiç kilo almamış eşimin yanında tabi ben olmuştum 90 kg .

Ozaman ben çok üzüldüm. Kızlar işte tam o laf benim değişim, dönüşüm noktam oldu.

Geçen bayram spora başladım ,herkes diyordu veremezsn ,eşim de100 kg

Bana diyordu sağlıksız veriyon vs veremezsin.

Bende kmseyi dinlemedim kendi yöntemlerimle baya kilo verdim.

Herkes şok oldu. Kaynanam o kadar ki görümcelerimle kıskandılar diyorlardı; sen diyettesin bu çocuk aç kaldı, vs halbuki ben diyet yapmadım ,kızlar ben kilomu sporla verdim. Eşimin 33 ben 22 yaş ama eşimin yanında annesi gibi duryrdm

Sadece akşam 7 'den snra bşy yemiyordum, ve ekmek, tatlı türü kullanmadım. Kızlar benim bebeğim 4 aylıkken ben vermeye başladım. Sizde eğer niyetiniz varsa korkmayın bol bol su için, gün içinde yemeğinizi yiyin, ekmek kullanmayın tatlı şeyler aburcubur yemeyin.

Spor yapın saat 7' den snra hc bşy yemeyin verirsiniz.

Süt falan da kesilmez ,tabi bu 4 ay ve üzeri bebeği olanlar için geçerli. Ben spor ypyrdm vs üç hafta hiç tık yok, ama pes etmedim. Her spor vs ypacağım zmn o görümcemin vs lafları geliyordu aklıma daha da hırs yptım ve başardım. 48 bedenden 38,40 bedene indim hey bunu okuyan sen; onutma hç bşy tesadüf değil, şuan bunu okumanda. Ayağa kalk ve kendini bırakma, sen değirlisin, kilo aldın diyede çirkinleşmedin, geç de değil. Ben bu değişimi 2 ayda yptm. Sende yapabilirsin kimseden bir farkın yok. Kilon kaç olursa olsun, yapabilirsin . Bak ben emzirdiğim halde herkes bana veremezsin vs dediği halde ben başardım, sende başaracaksın ,benden bir farkın yok. Şuan bayrama o kadar mutlu girdim ki , anlatamam sende yaparsın....   

Kızlar şuan kaç kiloyum sizce 1,70 boyum ???

9 Cevaplar

0 oy
(1,748 puan) tarafından
Cevapları bekliyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öncesi sonrası yaoaydin kiz
(1,748 puan) tarafından
Yaptım cnm
0 oy
(11,777 puan) tarafından
100 kiloyu duyunca kendimden utandim bende 57 kilo oldum diye üzülüyordum ben her zmn 48 49 50 ydim boyum 165 

75 kilo musun tahminim
(1,748 puan) tarafından
Evet 74
(11,777 puan) tarafından
Tuturdum sayılır:)
(1,748 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
tarafından
Eski halinde merak etim 
(1,748 puan) tarafından
Attım cnm
tarafından
Yaaa baya güzel varmışsın ama eski halinde pek kilolu gibi durmuyor balık etli gibi güzel bence yakışmış kiloda
(1,748 puan) tarafından
Kız kocamın yanında annesi gibi duruyordum
0 oy
tarafından
70 falan ama yakışmış guxel duruyor
(1,748 puan) tarafından
Ya çok sağol canım eski fotoyu da attım
tarafından
Bence bolede çok güzel bir on kg daha versen manken olursun
(1,748 puan) tarafından
He valla doğru diyon verecem inşallah
0 oy
tarafından
Ben de 10 gündür spor yapıyordum dün yapamadım sadece bugün 2 kere yapıcam artık yediğime de dikkat ediyorum tartılmadım ama fark ediliyor.çok hedefim yok 5 kg versem yeterli

Maşallah sana bu arasa.güzel vermişsin kiloları yakışmış ve insana moral oluyor 
(1,748 puan) tarafından
Ne demek canım asla pes etme
tarafından
Yok cnm pes etmem.çocuklar da benimle yapıyor sporu hatta..evde ayrı parkta ayrı yapıyoruz spor aletleriyle spor yaparız..bayram diye salmıcam kendimi
(1,748 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Maşallah guzel vermissin ustte kapali altda aciksin ikisi de apyri kisi olarak görünüyor 
(1,748 puan) tarafından
Benim cnm
(1,571 puan) tarafından
Guzel vermissin bende ekmegi tatlıyı keserek 79 dan 72 ye düştüm bi 4 kilom kaldi o da giderse iyidir
(1,748 puan) tarafından
Gider cnm gider
0 oy
tarafından
Taş gibi hatun olmuşsun şimdi kudursunlar. Çok iyi gözüküyorsun masallah azmine hayran kaldım 
(1,748 puan) tarafından
Yaaa sen cennete git emi valla o kadar doğru ki ztn hasetliğinden ölecekler yaşım daha 22 kocamın yanında annesi gibi duryrdm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 184 göst.
+9 oy
10 cevap 549 göst.
27 Nisan 2025 Diğer kategorisinde MEHYASELERT (3,963 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 161 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sarioglusumm (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 236 göst.
3 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Fatos2105 (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,294 soru

24,428,021 cevap

352,208 kullanıcı

...