0 oy
862 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun rabbim ağız tadıyla geçirmemizi nasip etsin ikinci bayram günü malum bende ailemin yanına gideceğim ama benim bı ablam var sürekli birşeyler bekliyor istiyo bu ara para sıkıntımız var aileme giderken birşey alamiycaz bı annemin doğum günü ona pasta alacağız. ablam başladı işte bizim gruba yazmaya işte gelirken maras tan dondurma alın abla durumumuz yok dedim sonra bugün de yazmış ki baklava alın o zman yazmış kilosu 400 lira para yok diyorum yazdım sonra olmadı yoldan geçerken pişmaniye falan alın yazmış bunu da eşim gördü ben sinirlenince doğal olarak yüzüm düştü o da anladı başladı işte söylenmeye çok canım sıkılıyor ablam in bu durumuna acaba borç falan alsam kredi kartından falan alıp götürsem mi üç bin lira araba yiyor bin lira da biz yesek yolda zaten para yok ablam in bu dusuncesizligi beni yoruyor siz ne düşünüyorsunuz bana bı yardım edin 

23 Cevaplar

0 oy
(22,974 puan) tarafından
Ablana iban atasım geldi 
tarafından
Canım bı de paramız olmadığını biliyo eşim mal sattı parayı alamadı müşterileri hep bayramdan sonra dediler
(22,974 puan) tarafından
Almadan git canım annenlerin yanında da dersin kusura bakmayın böyle elimiz boş geldik ama bu aralar biraz sıkışığız diye ona da duyurarak o utansın senlik bir şey yok
tarafından
Öyle yapacam canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Konuşsun dursun canım param yok demişsin o artık ablanın yüzsüzlüğü yok dediğin halde hala istiyor 
tarafından
Aynen öyle canım biz gideriz evine bize hicbirsey almaz ama bizden de dünyanın şeyini ister
tarafından
İşte bak o sizi yapmıyor ve umrumda da değil sizde sıkmayın canınızı annene pastasını al yeter önce ablan kendi düşünsün eli boş gitmemeyi
tarafından
Canım sıkıldı bı an acaba ben mi hataliyim diye düşündüm
tarafından
Hayır canım sen zaten kısıtlı imkanına aileni görmeye gidiyorsun bir sürü para harcayarak ablan dediğim gibi yüzsüzlük yapmış
0 oy
tarafından
Ablan ne almış acaba 
tarafından
Hicbirsey canım daha ufacık birseyini görmedim sürekli beklenti içinde
tarafından
Öyle olur zaten boşver kendini mecbur hissetme almak zorunda değilsin biyere giderken istenmez içinden gelirse alırsın sorarsan istenir ayıp yani sen git anneni babanı gör güzel Bi bayram geçir bence canım
tarafından
Hevesimi kursağımda bırakıyor böyle yaparak
tarafından
Çevremizde hevesimizi kıranlar çok olur hepsine aldırırsan hayat anlamsız olur bosver
0 oy
(42 puan) tarafından
Bence esprili bi şekilde cevap verin, abla dalga mı geçiyorsun param yok diyorum çok canın çektiyse para at alayım diyin. O istemekten çekinmiyorsa siz de söylemekten çekinmeyin. Bir şey almak zorunda değilsiniz neticede. 
tarafından
Canim ilk de güldüm zaten para at falan dedim o da bende ne gezer tatile gidecem dedi bugün de baklava al diye mesaj atmış
0 oy
tarafından
Ya sende geçiştir lafı almak istemiyorsan alma yani niye bu kadar buyutuyorsunki. 

Ne var yani istese ablan sonuçta. Ben olsam bende derim belki kardeşime.

Tamam illa almak zorunda değilsin tabiki ama ablanda soyleyivermis ne var bunda
tarafından
Bir söylersin iki söylersin bı şeyi üç beş kere tekrar etmezsin demi
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Yani canım 3 bin araba yiyo bin lirada biz yesek diyosun en azından bi pişmaniye alabilirsin bence öyle boş gitmekte bana saçma ve ayıp geliyo şahsen. Ablan samimi gördüğü için istemiş söylemiş demekki
tarafından
Canım zaten sorun almak değil alriiz ama böyle beklenti içinde olması üzüyor beni benim iki kere evime geldi ben hicbirsey istemedim o da getirmedi zaten
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Parayı yolla siparişlerini yol üzerinden alayım de sende 
0 oy
tarafından
Param yok de biti ayrıca param yoksa ben bi yere gitmezdim 
tarafından
Canım yılda bir ailemi görüyorum o yüzden gidiyorum
tarafından
Sende haklısın canım
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Keşke hiç bir şey yazmasaydin bn bir kere yazardım çünkü baksana anlamıyor resmn giderkende uygun birşey alabilirsiniz hatta pasta alıyorsunuz ya zaten o bile yeter aman bosver
tarafından
Canim ilk defa zaten elim boş gidecem o da gözlerine gelmesin yani bı de el evine gitmiyorum ki kendi evime gidiyorum
(1,421 puan) tarafından
Kesinlikle haklısın benim ablam hiç öyle değil hatta biz alırız alma alma der herşey çok pahalı zaten felan eder
0 oy
tarafından
Param yok, istediklerini de sen al bir zahmet. Param yok dediğinde de tatile gitmeye var da baklavaya mı yok de. Alamam, kusura bakma de açıkça. Yüzsüzlük ablanınki. O yüzden biraz ciddi olarak tavrını göstermelisin.
tarafından
Aramadım bile canım bayramlasmak için
0 oy
tarafından
Param yoksa almam açık net kimse kusura bakmasın 
tarafından
Canım inancin olsun 100 TL param var onunlada anneme pasta alacam eşim üzülme diyor ama insan ister istemez uzuluyo
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Sen durumun musait olur alırsın içinden gelir alırsın ama sürekli sipariş verir gibi bir şey istemesi garip bencede
tarafından
Eşimde gordu kzdi canım ne öyle dedi adam da şimdi almıyorum dedi
0 oy
tarafından
Ablan insanın yokluğundan anlamayan bir kişilik anlattığın kadarıyla ablanın boğaz derdi için borç alma kendini sıkıntıya sokma 
tarafından
Öyle canım babam bile şey derdi bunun önce gözünü sonra karnını doyuracaksin derdi
tarafından
Aç gözlü insanlara hiç tahammülüm yoktur benim bizim ailede tam tersi bak sakın masraf yapmayın günah der bize
0 oy
tarafından
Durumun yoksa borc alipta yapma canim hic alma ablan konussun dursun soylersede para yok alamam de her seferinde bosver hic umursama yani dusuncesiz param yok diyosun kardesim ben sana gonderim diyecegi yerde hala boseyler istiyor
tarafından
Canım o kadar elim kolum dolu gittim şimdi alamam deyince laf oluyo
0 oy
(6,076 puan) tarafından
1.si sinirlenmekte çok haklısın ablan yoktan anlamıyorsa ayıp ediyor gerçekten.

2. Olarak eşinin o msjı görmesine izin vermen hata bu herhangi bir tartışmada ablanda yoktan anlamıyor şeklinde sana geri döner.

3.sü hiçbişey yapma zaten gidiyor olman annene hediye ablan ne derse desin 
tarafından
Canım eşim benim garanti hesabıma girmek için telefonumu istedi onun TL de acilmiyo o sıra görüp elimden TL çekti aldı
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Sen al da biz yiyelim de. Durumumuz yok anlamıyor musun deyip terale. Bana dediğini yapsan kafi de. 
tarafından
Lafımi söyledim canım bı daha yaZmadi zaten
0 oy
(7,827 puan) tarafından
İstesin dursun boşver insan kardeşide olsa bişey isterken düşünmeli şu ara herkes darda
tarafından
Canım o kadar yoldan geleceğiz bı de sekiz saat suruyo bir yasindaki bebekle zor oluyo yani sağolsun geliyo demiyo da sürekli aç gözünü doyurmanin pesinde
(7,827 puan) tarafından
Yüzsüz daha o sna bişey alıp önüne koysun kim bilir araba kaç lira yakacak
0 oy
(606 puan) tarafından
Parasını yollar alayım de yok demişsin alma bnce bn gıcık oldum 
0 oy
(561 puan) tarafından
Para yok demek zorunda degilsin ki alma yemesin cok istiyosa kocasina soylesin pişmaniye de baklava da dondurmada her yerde satiliyo enayi ariyo bnce o 
0 oy
tarafından
Eğer maddi olarak zorlanıyorsanız sırf bayram diye gitmeyin 
tarafından
Ablana da soyle sipariş vereceğine kendisi alsın. Birinden birşey istemeye utanırım bu kim olursa olsun
tarafından
Canım yılda bir kere gidiyorum onda da annem ağladı diye gidiyorum yoksa durumumuz yoktu
tarafından
Yani yılda birde tabi gidin de ablan degisikmis

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 569 göst.
26 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Umber (2,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 547 göst.
13 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,426 göst.
24 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu