0 oy
319 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Son zamanlarda sebepsizce eşimle aramız iyi değil. Sebebi 8 aylık bebeğim agladiginda of puf yapıp duruyor. Sürekli film izliyor çocuklarda benimle de hiç ilgilenmiyor yüzümüze bakmiuor konuşmuyor. Ona göre bunlar normal ama ben bunaldım. Gidecek yerim yok olsa biraz gideyim hem kafasını dinlesin hem özlesin isterdim. Kendi evimde cocugumla kendimi sığıntı gibi hissetmeye başladım defalarca konuştum kavga da ettim olmadı artık ne yapacağımı bilmiyorum içimden de hiç bir şey yapmak gelmiyor zaten

3 Cevaplar

+1 oy
(26,728 puan) tarafından
Al çocuğu git başka bir oda da otur benimki de bir ara çok ilgisizdi evde oğlumla ikimiz yaşıyormuşuz gibi davranmaya başladım sürekli çocukla konuşuyorum falan bir süre sonra lafa atılmaya başladı ya da niye burda oturmuyorsunuz demeye başladı seninkinde olumlu sonuç verir mi bilmem ama en azından kavga edip daha fazla yüz göz olmazsınız 
-Reklam-
0 oy
(137 puan) tarafından
Ne zamandır böyle durumlarınız canım? 
tarafından
Bir kaç gündür oğlum dış cikariyor sürekli ağlıyor o da sıkılıyor bana bağırıyor sonra kavga ediyoruz ama çok üzülüyorum sonuçta bu çocuk ikimizin sadece benim degil
(137 puan) tarafından
Başka bir şeylere de gergin olabilir bir süre alttan al güzel konuş bakalım sonra anlamazsa sana zaman tanıdım güzel yaklaştım ama çok yoruldum de kendine içine çekil o zaman anlar
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Cocuk agladiginda laf edicekse oh puf dicekse bi zahmet o cocugu yapmasin.. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 622 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,880 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 860 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 788 göst.
16 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Mavişimmmmm (1,158 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,136 göst.