0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (137 puan) tarafından
Kızlar günaydın öncelikle iyi bayramlar 

Bebişler sizin kaç aylıkken yürüdü? Yürümeye başlayınca biri istese de kucağa gitmek istemiyorlar dimi? 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
15 aylıkken yürüdü. Tabiiki de istiyor hala kucak ama eskisi kadar çok değil artık bağımsızlaşıyor
(137 puan) tarafından
Çok şükür. Başkalarının kucağına giden bi bebek miydi
tarafından
Hayır benim oğlum biraz içe dönük. Çekinir hatta korkar bizden başkasına gitmez.
-Reklam-
0 oy
(13,475 puan) tarafından
Iyi bayramlar canim.

Benimki 10 aylikti yurumeye basladi. Ondan oncesi resmen kabustu belimiz kopuyordu surekli beni yurutun diyordu cunku. Yurusun rahatlariz artik dedim hep. Sukur 10 aylikken yurudu cocuktan cocuga degisiyor benimki hic kucak isteyen bi cocuk degil simdi 22 aylik uzun sure yuruyor bebek arabasiz kucak istemez yoruldum demez mesela
(137 puan) tarafından
Hareketli o zaman benimki de yürümek istiyor da merak ettim teşekkür ediyorum napıyonuz kurban işiniz var mı
(13,475 puan) tarafından
Asiri hareketli hemde saniye kici yer gormuyo :D namaza kalktik kahvalti yaptim mezar isimizi hallettik esim kurbana gitti onu bekliyoruz oglusumla :) sizin varmi canim
0 oy
(623 puan) tarafından
11 aylıkken tamamen düşmeden yürüyordu şuan 13 aylık sürekli kucak istiyor bitmeyen sendromlar yalandan agliyor filan ayyy ayyy 
(137 puan) tarafından
Senden mi başkasına da gidiyor mu canım
(623 puan) tarafından
Kucak olsun yeter ailedeki herkese
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Tam 1 yasında yurudu. Ama hala kucakta. Bacagıma bı yapısıyo ıhh ıhh dıye kollarını acıyo hadı alma bakayım
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Hayırlı bayramlar benim oğluşum 13 aylıkti yürüdü 
0 oy
tarafından
Hayırlı bayramlar yaşına girince yürüdü 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 776 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 421 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde terslale (3,408 puan) tarafından soruldu
+3 oy
2 cevap 92 göst.
0 oy
5 cevap 208 göst.
17 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anne-bebek (789 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,265 soru

24,180,963 cevap

336,324 kullanıcı

...