0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (5,268 puan) tarafından
Günaydın hayırlı bayramlar herkese öncelikle..

Kızlar ben bu ikili üclü testlerini yaptrmadım daha dogrusu hep randevu denk getiremedim yaptrmayan var mi kafam takildi bi sorun olmaz inşAllah

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yaptirirsan dahada sorun olabilir senin için çünkü o testler genelde yanılıyor ama yanildigi halde size risk var diyor o hamilelik hep öyle bozuk psikolojiyle geçiyor ama doguruyosun sapasağlam çocuk yani olan senin o psikolojine 9 aylık çok güzel gecirecegin bir serüveni mahfediyor. Çünkü birsuru kişiye bebeğiniz down deyip bebeği öyle çıkmayan var bende onlardanim banada yüksek riskin var bebeğin down dedi ama bebeğim doğdu şükür hiç biseyi yok şuan 3 yaşında yani gereksiz bir test canım için rahat olsun
(5,268 puan) tarafından
Evet bnm de bi arkadasima oyle dediler ve cocuk saglikli dogdu....birde kendime 9 ayi zehir etmek istemedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaptırmadım 3 çocuğumada şükür elhamdülillah rabimme 
(5,268 puan) tarafından
Anladm canm Allah bagislasin cocuklarini bebegimde sagliklidir inşAllah
0 oy
(17,383 puan) tarafından
Sorun çikinca hamileliğini sonlandirma gibi bir düşüncen yoksa yaptirmamak en iyisi. Ilk hamileliğimde yaptirmadim ikincide yaptirdim. Gerek yok bence. 
(5,268 puan) tarafından
Sonlandiramam ya ilk kizimda yaptrdim bunda randevu bulamadm Rabbim korusun yavrularimizi
0 oy
(608 puan) tarafından
Bende ayrıntılı yaptırdım sadece ikili üçlü TEst seker testi bile yaptırmadım 
(5,268 puan) tarafından
Benim de bi ayrintili kaldi onu yaptrcam inşAllaj
0 oy
tarafından
3 lu testi yaptirdim canim sag bobreginde genisleme var demislerdi dogdugunda birseyi yoktu bende iyiki yaptirmadim diyorum cnku yaptirsam birsey olsada sonucta evlat hersekilde canim cigerim eger yaptirsaydim oglumun 12 parmak oldugunu ogrenip hamileligim boyunca uzulebilirdim dogumda gordum hic umursamadim bile dogumdan sonra aldirdik ama bilseydim hep uzulucektim kesin o yuzden iyiki yaptirmadim diyorum ayrica kuzenime down sendromlu deyip kixa zehir ettiler hamileligi cocuk sapasaglam dogdu yegenime kalbi delik dediler maşallah hicbirseyi yok 6 yasinda kocaman oldu yani herzaman digru degil o testler
(5,268 puan) tarafından
Benim bi arkadasimada demislerdi down sndromlu ama cocuk saglikli dogdu
tarafından
Dogru cikmiyo herzaman canim yanilma payi cok oluyor hamilelik zehir oluyor resmen
(5,268 puan) tarafından
Iyi ki yaptrmadim ben cok takan bi insanim Rabbim hayirlisini versin
tarafından
Bende canim oglumun 12 parmak dogucani bilseydim uzuntuden mahfolablirdim iyiki yaptirmadum diyorum inan
0 oy
tarafından
En iyisini yapmışsın canım:)) ben yaptırdım ama:))
(5,268 puan) tarafından
Ben randevu denk getiremedim aslinda belki yaptririrdim inşAllah saglikludir Allahm korusun yavrularimizi

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,801 soru

24,174,281 cevap

336,032 kullanıcı

...