0 oy
1,170 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,114 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar iki aksamdir annemde kalıyorum eşim evde bende kardeşim üni.ye gidecek diye kalıyorum yeğenini görsün diye bu akşam eşim alicakti almadı sbah alırım dedi neyse gece eşim işten çıktıktan sonra mesajlastik oğluşunu özledin mı dedim hemde her an her zman o nasıl söz öyle dedi ya beni dedim düş yat uyu dedi özlemedin mi dedim uykum var yat uyu dedi bnde peki vay be flan diye trip attım ama internetini kapatmış watsaptan yazışıyoduk niye cevap vermemiş olabilir kızlar gerçekten ozlememis midir bı çok kere bahsettim burda eşimle aramızdaki sorunları 

8 Cevaplar

+1 oy
(12,763 puan) tarafından
Bi özledim demek çok zor olmamalı sanki özlememiş gibi çocuğa gelince o nasıl soru diyo ama sana gelince yat uyu 
(1,114 puan) tarafından
Aynen bende ona üzüldüm çok zor bişey istemedim sonuçta uykum var yazacagina özledim ama şuan uykm var sbah görüşürüz dese neyse
(12,763 puan) tarafından
Bosver sende hiç önemseme onu yüz verme
(1,114 puan) tarafından
Kndimi zorla özlettircek halim yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim biz nerden bilelim belji esin yorgundur insan yorgun olunca uyumak istiyor 
(1,114 puan) tarafından
Niye düş yat uyu uykum var diyene kadr özledim cnm hayırlı geceler de diyebilir ayrıca internet kapatması mesajlarım gitmesin diye yaptı onuda yarın tatili zaten. Siz bilin demedim ayrıca fikir sordum sadece
(1,114 puan) tarafından
Ayrıca özledin mı sorusunu sormadan önce iş konusu oldu baya 10 dk flan mesajlastik
0 oy
tarafından
Acaba 2 gündür evde degilsin diyemi trip atiyor kii bilemedim? Annene gidip kalacağını soylediginde ki tepkisi neydi ? Bi ihtimal aklıma o geldi büyük bi sıkıntınız yoksa ?
(1,114 puan) tarafından
Yo kendisi dedi bu akşam alicakti normlde gelcen kesin dimi ona göre hazırlancam çocuğu çantayı dedim gelcem dedi 8 gibi yazistik sonra 12 gibi kal istersen sabah alayım dedi sen bilirsin farketmez eve gelsem daha iyi olur ama evde işlerim var dedim yok boşver sabah alırım dedi
tarafından
Anlamış degilim ki durduk yere niye böyle yapmış. Özledim diye yazması zor degil. Eşim işteyken ariyorum napiosun askim ozledim seni diyorum bende diyor ne bende bu ne yaa diye trip atiyorum hayatım müşteri var dio ama yinede izledim hayatım arayacam seni sonra dio. Bana çok sinirli oldugu zamanlarda bile kavga etmis olsak bile. Ortada biseyde yok sizin.
(1,114 puan) tarafından
Gerçekten ortada hiç bişey yok pazartesi 5 6 gibi anneme getirdi kalcam diye bu günü burda geçirdim gün içerisinde hiç arayıp sormadı bile zaten normalde de merak edip arama huyu yoktur. Salı günü tatilim dükkan kapalı oluyo. Gündüz eşime sordum ben otobüsle geleyim mi sen mi gelip alırsın dedim gece gelirim almaya dedi tamam dedim 8 gibi de işte gelcen kesin dimi dedim gelcem dedi 12 1 arası iş çıkışında yazdı istersen kal sabah alayım dedi sen bilirsin dedim neyse iş eleman mevzusu oldu biraz yazistik oğluşunu özledin mı dedim her türlü her an o nasıl söz dedi ya beni dedim düş yat dedi soru sordum dedim kız düş yat uykum var dedi hemen neti kapatmış vay be ozlememissin anladım yazdım ama gitmedi mesajım netini kapatmış
tarafından
Düş ne demek bi o kısmı anlamadim ?
(1,114 puan) tarafından
Düş yat derler bizde oyalanma yat uyu anlamında yani bı anlamı yok pek
tarafından
İlk defa duydum anlamadım o yüzden :) sevgisini belli edermi eşin sana karşı ilgisi nasil son zamnlarda ?
(1,114 puan) tarafından
Evde değil ki hiç sevgisini göreyim :( anca yatarken yüzünü görüyorum
tarafından
Ne işinde çalışıyor?
(1,114 puan) tarafından
Kahve işletiyo ama abisiyle çalışıyo haftadan haftaya gce gündüze dönüyorlar sbah gidip 5te çıkıyo o haftada bile işten çıkınca eve uğrar evde işi varsa çıkar gider gece 12 1de gelir bidaha bu hep böyle hele ki kahveyi açtığından beri iyice uzaklaştı evden
tarafından
İşle ilgili onemli bi durum varsa sana yansitmak için böyle bi yol izlemiş olabilir diyecem ama saçma olacak. Herkesin işle ilgili sorunları olabiliyor. Ozledim demekle bisey olmaz ama sana tavırlı gibide bi hali var sanki düş yat uyu dediğine göre. Ayy ne sinir bozucular bi laf edip uyuyorlar sabaha kadr düşünüyor insan nie boyle dedi diye ben yüz tane laf ediyorum eşime hiç düşünmeden horlaya horlaya yatiyor. O bana kısacık bisey soyleyip gidip uyuyor ben uyuyamiorum amaann demekki hepsi aynıymış bunların :))
(1,114 puan) tarafından
Bak sabah oldu yarın iş var akşamına msafirim gelicek ama bende gram uyku yok niye özledim demedi diye kafama taktım ufak bişey ama kafamı kurcalıyo önceki sorunları da gözümün önüne aldığım zman onları yat uyu uykum var diyecegine özledim cnm ama şuan uykum var sbah görüşürüz dese canımı yesin
tarafından
Onceki sorunlarin ozel değilse tabi biraz bahsedermisin ?
(1,114 puan) tarafından
Yo özel değil burda da anlattım zaten şu işim var deyip çıkıyor 12 de eve geliyor mesela geçenlerde arabayı yağ bakımına goturcem dedi 6 7 arası gitti gece 1 gibi geldi sıra vardi dedi ama pek inanmadım bı yağ bakımı o kadr uzun mu sürüyo. Hangi brini anlatayım ki cnm dert çok sadece işi görülsün o zman iyisin onun dışında ilgilenmez hiç. Gece gelir oğlum uyur onu öper beni bazen bende yatmış oluyorum haliyle sonra kendi balkona sigara içmeye çıkıyo telefonla uğraşıyo yarım saat flan sürüyo sonra geliyo ben uyumuş oluyorum. Geçen akşam mesj attim işten geldiğinde konusalim dedim ne konuscaz kız flan yazmış. Evliliğimiz hakkında ikimizinde düzeltmesi gereken huylarimiz var sakince tatlı dille fevri davranmadan konuşalım dedim. Bu tabi celallendi senin evliligine de sanada huyuna da suyuna da evden soğutma durduk yere ne konuşması insanın canını sıkma yeter artık bunaltma insanı az büyü anne gibi davran lan flan yazmış. Ben cevap vermedim gelince yüzyüze konuşuruz diye 1 buçukta geldi işten ben yatiyodum içeriye yattık oğlumla sonra geldi oğlanı aldı beşiğine götürdü haliyle bende gitmek zorunda kaldım bu yine balkona sigara içmeye çıktı ben uyumuşum o arada yatak odasında içim geçmiş sonra geldi hadi konuşalım dedi uykum var şuan uyku sersemiyim nasıl konuşayım sakin kafayla konuşuruz ayak üstü olcak konuşma değil dedim uyutmam konuscaz dedi ama ben tabi sersem gittim farkında değildim kendimin öyle yani bunlar bı kısmı daha cnm
tarafından
Yağ olayı doğru olabilir benimde eşim gidince uzun surebiliyor ama eşim beni arar askim gec gelecem yag bakimi olurken usta şuraya da bakti şurası ariza verio yaptrcam orayi burayi isim uzun surcek gibi der ordan sesleri duyarım içim rahatlar. İşleri bitince askim geliyorum istedigin bisey var mi diyede sorar. Yani Yag bakımı konusunda doğru söylüyor olabilir ama gece 12-1 gibi geldi diosun o saatte açık yerler oluyor mu ?
(1,114 puan) tarafından
Bilmiyorum cnm bunun gibi bir sürü şeyler yani
(1,114 puan) tarafından
Ya bide arıyorum geliyom geliyom deyip sonrada telefona bakmaması saatlerce beni delirtiyo
tarafından
Kiyamam yaa :( illaki bişey vardir yan yana geldiginde birbirinizi kırmadan bi konuşun .
(1,114 puan) tarafından
Eşimle sakin konuşmak ne mümkün :(
tarafından
Konusmadinz mi gün icerisinde ?
(1,114 puan) tarafından
10 gibi kardeşim getirdi beni eve eşimde evdeydi on dkika flan durdu çocukla oynadi etti sonra çıktı akşama msafirim gelicekti erken gel dedim misafirlerden sonra geldi şimdi de msafirleri götürdü evleri uzak diye daha gelmedi ama gelince konuscam
tarafından
Sogukmuydu sana karşı?
(1,114 puan) tarafından
Yok degildi normaldi
0 oy
(15,967 puan) tarafından
Bence trip atmışş
(1,114 puan) tarafından
Ama iş konusu için yazdığımızda gayet iyiydi yazmaları ama bı özledim demedi oğlum için sordum her an her zman aklımda dedi beni dedim yat uyu uykum var dedi iki kere sordum sonrada netini kapattı
0 oy
tarafından
Bin uykusu olsun yat uyu diyecgne ozledim diyebilirdi sanki cok zor ben de 3 yildir esimden guzel sozleri birak bi seni seviyormu duymadm bilmym ya bana gorenm sevnmen deger veren adam biz sormadan da soyler
(1,114 puan) tarafından
Aynen öyle biz sormadan söylemeli hissettirmeli
0 oy
(341 puan) tarafından
Canım yanlış anlamada bana eşin seni sevmiyor gibi geldi baksana söyleyemiyor bile sevdiğini bunu herkesten iyi sen bilirsin sevip sevmediğini davranışlarından.. 
(1,114 puan) tarafından
Yani uykum var yat uyu diyeceğine özledim diyebilir yada 5 dkika bana zman ayırabilir ben sırtında taş taşı demiyorum ki bu kadr mi zor sevgi hissettirmek
(341 puan) tarafından
İşte bende onu diyorum eşin sevgisiz olabilir
(1,114 puan) tarafından
Bilmiyorum evde olmadığı için anlamıyorum yani bazen iyi bazen kötü aramız
0 oy
(3,076 puan) tarafından

Kiz takma kafana erkekler böyledir seni sınır etmek için yapmıştır benim eşim hususî arar sana noluyo kızımı özledim sen kimsin felan der beni sınır etmek için :)seninkide öyle bir şey yapıyordur canım kafanda kötü şeyler kurma kuzum

(1,114 puan) tarafından
Ya arayarak olsa ses tonundan flan anlarım şaka takıldığını ama ne bileyim bayadir uzun süredir olan ilgisizliği de var ya belkide ondan taktım bu kadr
0 oy
(68 puan) tarafından
Canm belki de sen gittin diye oda sana trip atiyosa hem tatil gunuymus belki yaninda istiyo senin gelmeni bekliyo kotu dusunme
(1,114 puan) tarafından
Kendi dedi kal diye ben demedim ki ben hep eve gelme taraftarindaydim
(68 puan) tarafından
Erkekler bi degisik ya pislikler iste takma kafana diyecm illaki takiliyo ustune dusme falza gotu kalkmasin
(1,114 puan) tarafından
Yok be ne duscem üzerine kendi kaybeder bu günler geri gelmicek çünkü
(68 puan) tarafından
Aynn oyle cnm bosver

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 5,566 göst.
0 oy
25 cevap 1,093 göst.
0 oy
7 cevap 455 göst.
16 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu