0 oy
313 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (346 puan) tarafından

image

arkadaslar sabah post açmıştım işte dediğim bu böyle lekeler var sivilce gibi kaşınıyor doktora gittik krm hap neler verdiler ama hep böyle kalıyor ve sadece bir bölgede başka bir yerde yok böyle baya bı var leke şeklinde göbeğinin altında sadece başka bir yerde yok 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım temre böyle olmaz sıcaktan olmuş olabilir ya da sinek falan ısırdı ise alerji olmuştur
(346 puan) tarafından
Alerji hapları fln verdiler geçmedi altına doğru böyle degilde bulut gibi lekeler var
-Reklam-
0 oy
(6,288 puan) tarafından
Göbeği büyükse terliyor ise kaşındıkca olabilir doktor bisey demedi ise demek normal 
(6,288 puan) tarafından
Gitmiyorum ki aşkım ise adam tuttuk onlar yapıyor  baya rahatsızlandım hastaneye gittik burnum falan kanadi vücudum uyuştu nefesim gitti resmen meğer kalp krizi geçiriyor muşum burnumun kanaması işe yaramış güneşe çıkmam ağır iş yapmam nefes nefese kalmam yasak damar yolundan demir ilacı verildi ayriyeten kan grubuma bakılıp bir ünite kan verildi meğer vitamin demir ve kanim en alt seviyeye inmiş kan derecem en düşük seviyedeymiş doktorum nasıl böyle idare etmişsin hayret dedi sen hastaneden çıkınca kurban kes dedi :)) 20 gün kadar yattım işte yeni yeni kendime geldim :(

Yani eğer göbek sarkiyor ise hani katlanıyor ise alt tarafa doğru terleme olur canım kapalı olduğu için
(346 puan) tarafından
Yok sarkmiyo göbek ama alerji olsa illaki geçmez mi o kadar alerji hapı kremi kullanıyor hiç tık yok kışın bile aynı
(6,288 puan) tarafından
Valla bilemedim ki canım başka bir doktora daha gidin isterseniz geçmiş olsun
(346 puan) tarafından
Gittik **** olabilir dedi **** olsa herkese geçer
tarafından
İlknurum çok geçmiş olsun insanın başına geleceği belli olmuyor işte çok şükür erken farketmişsiniz. Sen iyi ol da işin gözü kör olsun ya
0 oy
tarafından
Jiletle kıllar alindigi için olabilir . Yeni çıkan killarda jilet böyle yapıyor kaşıntı yapıyor kıl çıkacağı için 
(346 puan) tarafından
Kışında aynı ama
tarafından
Canım yeni kıl çıkacağı için jiletle alımlarda öyle oluyor. Bide bel kısmı ya bişey giydigin de tam oraya geliyor oda etki ediyor olabilir . Bana ondan gibi geldi
(346 puan) tarafından
Yok ya öyle olsa doktor bilmez mi hiç bu 3 4 seneden beri var birden çıktı böyle hiç geçmiyor yanları böyle yanık lekesi gibi aynı
0 oy
(1,234 puan) tarafından
Temre böyle olmaz bu biseye alerji yapmış gibi bence. Alerji kremi kullansın bı
(346 puan) tarafından
Kullanıyor geçmedi ki kışın bile var
(1,234 puan) tarafından
Yaa bende de böyle bişey çıkmıştı canım kulağımın orda. Başlarda böyle kizarikti daha sonra ama sürekli kaşiniyordu kaşimaktan derim pul pul olmuştu. Doktor LACODERM diye bı krem vermisti sadece 5 6 gün surmemi söyledi fazla sürülmezmiş az az .. Allah'ıma bin şükür geçmişti... Bu krem antibiyotikli cilt rahatsızlığında kullanılıyor bı bak istersen inşallah seninde bian önce geçer
(346 puan) tarafından
Bak daha net resmini Atacam benim değil arkadaşın eşinin
(1,234 puan) tarafından
Baktım canımda benimki bu tarz tam değildi. Ama ilacı bı arastirsin istersen antibiyotikli olduğu ocin krem belki faydasını gorurler
(346 puan) tarafından
Ya doktora gidince hep alerji ilacı veriyormus alerji olsa illaki geçmez mi
0 oy
(346 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Bunları verdi Kullandık hiç fayda yok kışın bile aynı 

0 oy
tarafından
Jiletten olabilir agdayla al bakalım bide temreye benzemiyor kasinmista tahriş olmuş gibi 
(346 puan) tarafından
Bak şimdi daha tam net resmini atcam arkasimin eşinde varmış kız bende değil :)
tarafından
Kız adam göbeğini niye alıyor amannn elin adamının kıllı göbeğini mi atiyorsun bize sende ha :D
(346 puan) tarafından
:) ya arkadaşın rica etti bende attım bilen çıkar diye nolcak ya insanlık hali çare arıyor kız napsin :/
tarafından
Kız burdakiler ne bilsin Dr mu :) cildiyeye gitsin
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Mantarada benzıyo aslında. Ama olsa doktor soylerdı. 
(346 puan) tarafından
Aynen üste tam net resmini attım bidaha bakın
(1,015 puan) tarafından
Mantar degıl. Guzel bır cıldıye ye gıtsın en ıyııs.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,029 soru

24,038,362 cevap

329,034 kullanıcı

...