0 oy
1,722 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından
Amcamın kızı kuzenim yani eşimin yanında hiç dikkat etmiyor daha öncede yapıyordu uyariyordum eğilir göğüsleri gözükür beli açılır hep iyilikle uyardım belin açıldı fln diye Ama bugün artık emin oldum sanırım bilerek yapıyor 5 aylık bebeği var bebeğine doğru eğilmiş eşim koltukta oturuyor tam esimin karsisinda herşeyi ortada resmn eşim bakmıyordu esimede baktm ama çok sinir olmaya başladım açıkçası bugün amcalar geldi bize onlarda geldi birebir bir çağırma yok bu durumlardan dolayı arama mesafe koydm ama nereye kadar.Bunlar olurken amcalar balkonda oturuyordu 

21 Cevaplar

+4 oy
(1,571 puan) tarafından
Kuzenin le esini ayni ortamda bulundurmayacan 
(57 puan) tarafından
Nasıl yapicm onu oturma odasında oturuyorz sinucta
(1,571 puan) tarafından
Esinin is de. Oldugu saatlerde gelmelerini sağlayabilirsiniz
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Senın gotunu basını izlemek zorunda mıyız sanki çok matah bısey gibi sergılıyosun de
(54,124 puan) tarafından
☺️☺️☺️
tarafından
Artı veremedim ya :D
(54,124 puan) tarafından
ben verdim senin yerine ☺️
tarafından
Ahahhah teşekkür ederim ☺️
tarafından
sagolun kızlar :D
+1 oy
tarafından
Ona laf arasında nede biliyomusun benim esim de nefret eder kadın vücudu nu ulu orta acanlardan de midesi bulanıyormus böyle günlük hayatta aşırı acik olanlardan de bilerek yapiyosa kesin kapatır maksat esinin taktirini almaksa kesin kesin orter dene bakk 
(3,167 puan) tarafından
Bence eşini ortaya atan böyle bir cümle kurma canım kadının aklına durduk yere eşini sokma
tarafından
Ne alaka aklina sokmayla zatwn aklinda diyo bilerek yapiyo diyo biz aklindan cikarma derdindeyiz
(3,167 puan) tarafından
İçinde bir şüphe olması kadının böyle düşündüğünü kanıtladı mı sana? E o zaman o kadının saçını başını yolmak lazım. Onun yanında kocam şöyle kadın sever sevmez demek değil
tarafından
Bazen icinde boyle bi supe olması i yeter her keze boyle hisetmiyosa .bazen saçınida yolmazsin hissiyatla ama bu sekilde bence az cok tavrını anlarsin zatwn bana kalsa evine almasin bile ama bu benim fikrim ben olsam derim kocam oyle seviyo boyle sevmiyo diyeee
(57 puan) tarafından
Daha öncesinde böyle bir konuşma geçti ama kasıtlı demedim eşim sevmez önü açık giynmemi dar giyinmemi dedim sadece
0 oy
tarafından
Uyaracaksin memen gozukuyo ayıp deyip çekeceksin araya da mesafeyi koyacaksın 
0 oy
(129 puan) tarafından
Gene uyarıcaksınnn 
0 oy
(888 puan) tarafından
Direk söyle bence  insanlarda edep kalmamış 
(57 puan) tarafından
Söyleyemiyorum yaa kendini bişe sanmasın diye
0 oy
tarafından
Kibarca uyarmakla anlamıyorsa sert şekilde söyle. Dikkat etsene memen gözüküyor bak burda sadece senin kocan yok o yüzden dikkat etsene diyip utandırmak lazım böylelerini. 
0 oy
(426 puan) tarafından
Kadınlardan birinden çekindiği biri varsa onun yanında önünü çeksene, göğüslerin meydanda daha kapalı giyin diye. 
0 oy
tarafından
arsiz kadin 5 aylik bebegide alet edio pis niyetine
(57 puan) tarafından
Çocuğu opuyo yere yatırms inana ben bile utandm esimin tam karşında herseyi ortada eşime baktm bakmiyo oralı bile değil ama bakmicagi anlamına gelmez tabi
0 oy
(3,463 puan) tarafından
Onun eşinin yanında sert bi dille uyar kendi dikkat etmiyosa senin dediğinden eşi utanır yaptırmaz. Edep yahu
(57 puan) tarafından
Sorun şu eşinin yanında yapmiyo
(3,463 puan) tarafından
Ay gerçekten edepsiz o zaman. Eşinin önünde sergilemek hoşuna mı gidiyo nedir. Evli çocuklu insan Allah akıl versin. Daha sert bir dille rahatsız olduğunu göstermen lazım canım
0 oy
tarafından
Valla bizde de vardı öyle biri, afedersin dötüne kadar mini etek, bluzu v yaka eğilince herşey gözüküyor bide bacak bacak üstüne atıyor. Ben kimsenin giydiğine karışamam ama beyaz şort giyip içine kırmızı külot giymek bana resmen içinde hainlik olduğunu hissettiriyordu. Ben bişey diyemedim yinede ama eşim kendisinin olduğu ortamlara girmemeye başladı daha da yüz yüze gelmemişlerdir.
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Kızın kocası yok mu birsey demiyormu o demiyorsa onun yaninda sen imada bulun elinle kapat filan belki kocası anlar kapattırır
(57 puan) tarafından
Kocasının yanında yapmiyor.O yokken oluyor genelde
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Valla esim eve kim gelirse gelsin yani oturmaya ayni odada asla durmaz zaten esleri yoksa eve dahi gelmez. Yani kadini da uyar ama eşin evdeyken kimseyi cagirma kuzum bi zahmet gelmesinler hele kuzenin gibiler uzak dursun 
(57 puan) tarafından
Amcalar fln geldiler bizde misafir gelince evden gidilmez yani eşim gitmez otururz hep birlikte
(3,952 puan) tarafından
Eşler de geliryorsa tabi gidilmez ayıp canım ben sadece bayanlar gelince demek istedim
0 oy
(1,724 puan) tarafından
Kadın erkek ayrı oturmalı yaaa dünyanın çivisi çıkmış
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Valla canim bizde de herkesin her yeri ortada napacaksin cok sevilen medeniyet iste
0 oy
tarafından
sende kapatsana kizim onunu die bagir bari madem bilerek yapiyor olmaz boyle
0 oy
tarafından
Bizde eşim erkek kuzeninin bakışlrından rahatsız olub beni uyarmıştı. Görüşmeyi kestik
(57 puan) tarafından
Peki sen anlamismıydin
tarafından
Eşim söyledikden sonra anladim
0 oy
tarafından
Yorumları okudum şaşkınlık içindeyim gerçekten. Bir de kapalılar derler, bizi dışlıyorlar bizi ötekileştiriyorlar diye.  Kocan gözünü kapasın arkadaşım. Senin kocan gözünü tutamıyorsa bundan kadına ne? Kadının problemi değil. Senin o kadının üstünde bir söz hakkın yok. Hangi had ile kıyafetini uyarıyorsun. Otur kocanı uyar 
tarafından
Dikkat ediceksin. Lafa bak lafa. Bana biri böyle diyecek bir bozarım var ya insan içinde. Allah yarattı demem.
(57 puan) tarafından
Bana biri gelck mahalle ağzıyla otur kocana uyar dicek bak bakım napiyom böyle yazması kolay tabi.Herkes yanlış bı sen dogrusun bide şaşırmış yorumlara hayy Allh bak sen yaa
tarafından
Kocanla bir sorunu olmayan kadının bu konuyla bir sorunu olmaz. Belli ki kocana güvenmiyorsun. Demkki o potansiyeli görüyorsun. Ya da özgüvensiz eziğin tekisin. Bu yüzden hiçbir koşulda birşey yapamazsın. Yazık üzülüyorum size.
(57 puan) tarafından
Okadar eminsin yani kocamla sorunu olmadığına buradan beri hemen anladn olayı.Neyse belliki psikolojisi bozuk birisin çokta bişey yazmak istemiyorm sana
tarafından
Postlara bakarsak kimin psikolojisi ne durumda belli oluyor.
0 oy
tarafından
Millet iyice orospuu olmuş 
0 oy
(1,724 puan) tarafından
Kadın erkek ayrı oturun be kardesim ortalık pislikle dolu

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,684 soru

24,143,155 cevap

334,563 kullanıcı

...