0 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde (574 puan) tarafından
Ya çok sinir oldum gerçekten buradaki bazı insanlar bilip bilmeden o kadar çok yorum yapıyor ki yeni anne oldum ben az bilgim var bende burada sorayım bir kaç şey demiştim sutumu o kdr sağar ederdim 6 saatten sonra dokerdim bir suru sütü saklama posetimde yok dondurucuya atamazdim bebeğim 3 aylık oldu bugün ve ben yeni öğreniyorum 2 ila 4 gün kala biliyormuş anne sütü dolapta hep hemşireye soracam diyordum her gitmeme unutuyordum keşke en başından kağıda yazıp elimde tutaydim unutmazdim sormak için buradakiler bana 6 saat kalır dolapta sonra içilmez vs vs dediler bilmiyorsanız yorum yapmayın!!!!

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sende buraya sorma ozaman hemşiren çokta uzakta değil yani 
(574 puan) tarafından
Sanırım sizde herşeye bilip bilmeden yorum yapanlardansiniz neden böyle tepki veriyorsunuz benim kızgınlığım böyle kişilere herkese laf atmadim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Buraya sormak yerine direk doktoruna sorsaydin canım ?

Sonuçta buradaki kimse bilirkişi değil. Yada googla yazsaydın ilk sayfada önüne çıkıyor bak yazdığım gibi bu çıktı. 

image

(574 puan) tarafından
İnternete yazınca da herşeye guvenilmiyor en azından burda bir sürü anne var dedim belki tecrübeli bir kişi söyler diye herkes 6 saat dedi bana şehir dışında yaşıyorum ve sadece 1 arkadaşım var oda yeni doğum yaptı başka kimsem yok ayrıca neden sinirleniyorsunuz ki benm sinirim bilip bilmeden yorum yapanlara ! Googleye bakipta anne olunmuyor buradaki anneler yaşayıp deneyimlemistir dedim de demek herkes bilerek yazmiyomus onu anladım !
tarafından
Google bakarak anne ol demedim yada anne olunuyor demedim sen önce bir sakin ol istersen :)
Hayatında hiç mi Google bakmadın en azından bir konuda fikir edinmek için. Milyonlarca sayfalar , makaleler , çocuk doktorlarının paylaşımları vs vs var. Elbette bunlara yüzde yüz güven demiyorum ama sadece anne olunca bir kadın yüzde yüz bilgiye sahip olmadığı için ( aynı senin durumunda yaşandığı gibi ) en azindan aldığın bilgiyi kiyaslardin demek istediğim o.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 202 göst.
+3 oy
14 cevap 589 göst.
0 oy
3 cevap 163 göst.
0 oy
3 cevap 159 göst.

Kategoriler

1,495,092 soru

24,425,079 cevap