+1 oy
298 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından
Mutlaka her gün en ufak birşeyden tartışıyoruz alttaln alayım diyorim ama olmuyor özellikle ailesi ile ilgili oluyor kavgalar iki tane de çocuğum var bazen boşanmak istiyorum ya akıl verin bana

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Oyleydik. Eskiden küs kalamazdim. Cok aşikdim. Hergun sevdigimi soylemesem sarilmasam okşamasam dayanamazdim. Sanki ona muhtacmiş gibiydim. Ama cok sogudum. Annemlere geldim .8gundur burdayim. İlk defa bu kadar uzun sure ayriyiz. Ve ben eve hic donmek istemiyorum. 4duvarla istedigi kadar tartişsin
tarafından
Bir bardak suya, bir yemek kaşığı tuz, yarısına kadar elma sirkesi, gerisini su ilave et. Göz görmeyen yere koy. Üzeri kabarciklansa nazar vardır. Ayak değmeyen yere dök. Ben yaptım geçen ,sabahi dökdüm. Ama şimdi 1haftadır yaptım biraktim duruyor
-Reklam-
0 oy
(881 puan) tarafından
Valla aynı dert bendede var kuzum ha şu bayram geçsin dedim insan gibi belki düzeliriz dedim ama yok adam hala aynı eğer kendine güvenin varsa tut bi ev otur 
0 oy
tarafından

Öğretmen misiniz? Kullanıcı adlarımız benziyor da :) Eğer sebepleriniz sağlamsa sürdürmenin anlamı yok ama en iyi siz verirsiniz tabi bu kararı.

0 oy
(4,051 puan) tarafından
Valla aynı biz de kavga ediyoruz halbuki kendi de biliyor kardeşi bizde o bişey yapsa bana soruyor sen mi yaptın diye sinir oluyorum defolup gitse biran önce anasının yanına
0 oy
(105 puan) tarafından
Değişmesini bekliyosun ama değişmiyolar iyice yaşlanıp muhtaç olana kadar aynı oluyorlar maalesef. Mutsuz bi ailede çocuk yetiştirmektense mutlu bi anneyle yetişen çocuk daha sağlıklı bence

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 707 göst.
27 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 497 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 467 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 348 göst.