0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (934 puan) tarafından
Evimde dolaplar çekmeceler herşey düzenli eşyalarım hepsini ayaklı her gün eşya diplerini de silinir banyo tuvalet küçük her duştan sonra banyoyu yıkar çıkarım ayda 1 camları silerim buzdolabımı düzenli olarak temizlerim halılarım yemi yıkamadan geldi perdwleri yeni yıkadım astım ama içime sinmiyor kendimide paralarcasina temizlik yapıyorum ama hızlı hızlı 10 aylık bebeğim fırsat verdikçe esimin arkadaşı bile kendi eşine demiş evleri çok temiz sende ol diye ama neden benim kendi yaptığım temizlik içime sinmiyor komşular gelince bile der nasıl temizsin evleri değişelim diye ama neden ben tatmin olmuyorum bu huyumu nasıl yenebilirim başak burcuyum bu arada

11 Cevaplar

0 oy
(273 puan) tarafından
Kendini çok harap etme obsesif bozukluk olabilir sende 
(934 puan) tarafından
Takıntılı olucam diye korkuyorum
-Reklam-
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Yemin mi etsin evin ne bekliyosun vallaha temiziz yeter bizi temizleme diye☺☺
(934 puan) tarafından
deseler bende belki tatmin olurum
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Kendine başka uğraş bul
(934 puan) tarafından
Bulsamda gece uykuda bile sabah yapacağım temizliğinin planıni yapıyorum hep kafan işlerle dolu
0 oy
tarafından
Bende başak burcuyum bugün dip köşe yaptım yine fırsat olsa tekrardan temizlerim hahahaha
0 oy
tarafından
Hortumu al evi yıka evi hdhdbdbbd
(934 puan) tarafından
Ay keşke öyle bişey olsa
tarafından
Hshdhdhdh
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Psikolojik problemlerden kaynaklı olabilir kendine güzel hobiler bul belli ki bebeğin seni çok oyalayıp yormuyor kendini geliştirecek güzel şeyler bul kitap okuyabilirsin açık öğretimden üniversiteye yazılabilirsin üniversite bittiyse yüksek yapabilirsin kızım izin verse ilk yapacağım şeyler bunlar ha evimi de temizlerim sağlığımız içim yaparım kimse ne der diye değil ama nankör ev eşya gelir geçer biz kendimizle kalacağız şu hayatta kendimizi be kadar geliştirir güzel zamanlar güzel insanlar edinirsek o kadarı kar kalır 
(934 puan) tarafından
2.üniversiteyi yeni  bitirdim bazen diyorum benim evime gelen yok yavaş yavaş haline bırakıcam hazirlanıp dışarı çıkıyorum ama dolaşırken bile diyorum eve gidince şurayı temizleyeyim şura daha temiz olsun
0 oy
tarafından
Bi başak olamadım gitti :((
0 oy
(22,785 puan) tarafından
Gayet temizsin maşallah. Hatta fazla temizsin. Dahası yok ki bunun. 
(934 puan) tarafından
Bunu kendime anlatamıyorum
0 oy
(3,400 puan) tarafından
İnan  bendeki durumda aynı yapıyorum yapıyorum içime sinmiyor hâlbuki evime gelen çiçek gibi der ama yine içime sinmiyor bu takıntiyi biran önce bırakmam lazım bebeğim 10 aylık sürekli çekmece karıştırıp duruyor tekrar tekrat duzelte duzelte çok yoruluyorum değmiyor ya valla kendimi harap etmeye 
(934 puan) tarafından
Ayyy valla yanlız olmadığımi görünce çok mutlu oldum
0 oy
(503 puan) tarafından
Bebeğin ayaklanınca o zaman yaptığın işten tatmin olursun  :-)
(934 puan) tarafından
Keşke ya
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Sen surkeli aynı evin içindesin kirlenmeden temizliyorsun o yüzdende tatmin etmiyor seni ama bu kadar kafana takma böyle böyle derken obsesif olursun yani temizlik hastası o bende de vardı ne yazıkki kızımı okula bırakmak için 12 de çıkardım evden sabah erkenden kalkar saat 12 olmadan bütün işi halledicem yoksa mümkün değil kapıyı çekip çıkamazdım ve aşırı yoruyordu beni artık şiddetli baş dönmesi el titremesi ve ben fark etmiyordum ama temizlik yaparken ağlamaya başlıyodum ") vala şaka değil ha bildiğin ağlıyorum ama o işi de bırakamıyorum ") banyoya girdiğimde saçımı eğer 3 kez sayarak yıkamadıysam tekrar basa dönüyordum "D ve daha neler neler 
(934 puan) tarafından
Bu el titeemesi falan bende de var
(4,420 puan) tarafından
Yorgunluk ve sınır gerginliğinden oluyo işte canım kafaya tak tak nolucak

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 112 göst.
0 oy
2 cevap 123 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,325 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 161 göst.
16 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatma1234 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 529 göst.
26 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Papatya__cicek5424 (1,030 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,441 soru

24,058,500 cevap

330,030 kullanıcı

...