0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (717 puan) tarafından
Bayrama rezervazyon yaptrirdim büyük adaya gidicez de kizlar giden varmi nasil gecti birde termusla cay yanimiza yiyecekmi almamiz gerekiyor

2 Cevaplar

0 oy
(57 puan) tarafından
Mudanyadaki mi canım 
(717 puan) tarafından
Evet cnm ordan kalkiyor
(57 puan) tarafından
3 4 sene öncesi gittim biz yanımıza bişey almamıştık alt katta kantin vardı herşey satılıyodu masraf olmasın diyosan termos mantıklı yiyecek bişeyler de alırsınız beni deniz tutmuştu 3 kere kusmuştum bişey yiyememiştim ama keyifli olur zaten sabah erken gidiliyo ada da gidip yemek yemiştik biz sizde kafelerde oturursunuz güzeldi bi ara tekrar gitmek istiyorum bende
(717 puan) tarafından
Ben yanima alicm cnm cay da ama ben denizi gorebilmek icin ortalarda degilde geminin kenarina oturmak istiyorum onun icin daha da ni rrken git.ke lazm birde esyalarimizi molada gezerken geniye birakbiliyomuyuz
(57 puan) tarafından
Çokta erken gitmenize gerek yok canım giden kuyruğa giriyo kapılar kapalı oluyo kapılar açıldığı gibi biraz hızlı yürür önden istediğiniz yere oturursunuz bide üst kattaki masalar fazla rahat değil deniz tutan olursa alt kattaki koltuklar rahat bide priz falan var aşağıda şarja takarsınız telefonunuzu bizim sadece kol çantalarımız vardı biz yanımıza aldık fazla eşyası olan birakmıştı ne kadar güvenilir orası tartışılır bilemiyorum sizden önce gelip karıştırmasınlar çantanızı ben güvenemiyorum bu insanlara ya olmadı kantindeki adama rica edin o koysun içeriye
(717 puan) tarafından
Esya dedigimde termusu vs canm buyuk adada 3 saatlik mola veriyor mus 8 buvukta hareket etcekmis rezervasyon yaptrdim ama para vermedik henuz oraya gidince veriliyor galiba baya merak ediyordum ne zmndir insallah guzel gecer ya
-Reklam-
0 oy
(1,349 puan) tarafından
Evet çay yiyecek alın cnm yoksa zaman gecmez pasta börek donatın. Kaç TL olmuş cnm merak ettm
(717 puan) tarafından
Termusla cay yanina birseyler yapaym onzmn kisi basi 200 tl

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 125 göst.
9 Şubat 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Aslıhanınannesi (2,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 126 göst.
0 oy
9 cevap 278 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Minikkus0 (717 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 211 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Busis (35 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,118 soru

24,134,685 cevap

334,232 kullanıcı