0 oy
507 göst.
Diğer kategorisinde (4,724 puan) tarafından

34+3 üm. Doğuma çok az kaldı düşününce ama ben neden hala o doğum olayının bilincine varamadım bilmiyorum :( uygulamaya göre 39 gün kaldı. Bazen saka gibi geliyor diyorum dolu dolu 40. Haftada bile doğsa en fazla 39 günümüz kaldı. Hani diyorlar ya zaman gecmiyor diye. Yook benim için tam aksine. Bebeğimi çok seviyorum, merak ediyorum onu ama ben doğuracağımın hala bilincinde değilim. Hep karnımda kalıverecekmiş, hep içimde olacakmıs gibi geliyor. Tuhafıma gidiyor düşündükce.. bilmiyorum :'(

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hsanki bende senelerdir hamileyim hic dogmayacak hep karnimda hrp hamile olarak kalicam hissediyorum 68 gun kaldi ama 68 yil doye okuyorum
-Reklam-
0 oy
(341 puan) tarafından
Bende öyleyim işte acaba o günle gelecekmi diyorum hep :) 
0 oy
tarafından

Bende öyleyim yalnız değilsin kizz merak etme :D

0 oy
tarafından

Ya kiyamam <3 eminim ki cok guclusun instagram kullaniyorsan dr zahide kucuk un dogum videolarini izle cok rahatlayacaksin ve bilincleneceksinde. Dogum ile ilgili herkesle konusma ki stres yaptirmasinlar ve dogum kolaylastiran dualar oku hurma ye ve bol yuruyus :) Rabbim saglikla kavustursun. Nefes egzersizleri calisabilirsin Allahim kolayliklar versin 

0 oy
(558 puan) tarafından
Hepimiz aynı hissediyoruz galiba benm 13 gün kaldı bende öyle hissediorum sanki hep içimde kalıcak gibi değişik bi duygu 
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Bnd oyleydim canm son 10 gun baya agirlastim o zmn dogsa artik dedim hep seninde oyle olur blki
0 oy
tarafından
Bende öyle hissediyordum da :)doğurdum da yaşına bile gircek   paşam;)
0 oy
(68 puan) tarafından
Öyle bi zaman gelecek ki ne ara hamileydim ne ara doğurdum nasıl geçti diye düşüneceksin :) 
0 oy
(658 puan) tarafından

Bende 34+4 canım ilk hamilelimde bende öyle hissediyordum 3. hamileliğim şimdi gün sayıyoruz doğacak öpüp sevicem diye :angel:

0 oy
(5,908 puan) tarafından
Ben daha yeni hamileyim ama cok korkuorum dogumdan yanimda o kdr garip seyler konusuolarki anlatamam korkudan baska birsey hissedemiorum suan

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 280 göst.
2 Mart 2025 Diğer kategorisinde BideBayilferiha (1,612 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 198 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Powerpufff (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 166 göst.
0 oy
7 cevap 428 göst.

Kategoriler