0 oy
97 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (4,037 puan) tarafından
Az su ilr kaynatıp kavanoza kapatıyorum sonra su ekleyerek içiyorum ama tadı degsiyor gibi 

3 Cevaplar

0 oy
(3,684 puan) tarafından
Yapmadım bilemedim canım, post yukari 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben beğenmiyorum öyle direk kaynatıp su katıyorum şişelere doldurup dolaba koyuyorum bize baya gidiyo visneleri de buzluğa atmıştım oradan çıkarıp çıkarıp kaynatiyorum senin yaptığın gibi tadı değişiyor sevmiyorum öyle 
(4,037 puan) tarafından
Ben de yeni fark ettim gül gibi kokusu vardı bayağı iyidi visneler ama tadı tuhaf oldu
tarafından
Üstüne su ekleyi ve yaptığın visnenin öyle oluyo bende köyü yaptım diye denedim ama hiç beğenmedim bı daha yapmadım o sekilde
0 oy
(4,082 puan) tarafından
Vişneyi haşlayıp ez. 

Süzgece dök yoğur. 

Posası ve çekirdekleri kalana dek çokça yoğur.

Süzgeçten alta süzülen suyu kaynat.

Ekşilik durumuna göre şeker de katabilirsin.

Pekmezden daha yoğun kıvama gelene kadar kaynat.

Sıcak sıcak Kavanozla.

Dolap dışında da muhafaza edebilirsin. Sulandırırsan eğer 3 kaşıktan koca bir sürahi çıkıyor. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 160 göst.
15 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Pamukoglum (1,741 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
23 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
4 cevap 63 göst.
0 oy
6 cevap 170 göst.

Kategoriler


1,454,095 soru

23,866,065 cevap

320,645 kullanıcı

...