0 oy
380 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Benim ailem neden oğlum düşkün değil hani insan oğlu olunca çok zoruna gidiyor. Hep böyleydiler ama abimin kızına oğluna deli olurlar benimkini hiç görmeseler hiç umurlarında olmaz. Abimin kızının doğum gününde resimli pastalar yaptırdılar organizasyon tuttular neler neler neler yaptılar. Yarın oğlumun doğum günü biz dedik ki eşimle burda zaten iki kişiyiz orda kutlarız. Yani durumumuz da yok anneme dedim ee torununuzun pastasını alırsınız artık annem de bilmem bakarız dedi şaka yapıyormuş sözde neyse ben bunu söyleyeli 10 gün falan oldu ben yine şaka sandım bu söylediğini arada śakayla söyledim anneme dedim bayramın ilk gününe geliyo siz söyleyin isterseniz pastacıya belki açmıycaktır falan geçiştirdi. Yani bi pasta yaptırmak çok mu zor vallahi durumları olmasa söylemem zaten. Lütfen işte yapmak zorunda değil falan demesin evet yapmak zorunda değil ama torunu bir pastayı mı çok görüyorlar birde abimin kızına o kadar şey yapmışlar. Baktım onlardan ses yok. Çünkü almaycaklar belli ediyorlar kendilerini. Oğlumun doğum gününü hiç kutlamamış olmamak için eşime dedim biz alalım bi pasta parka gider keseriz orda eşim de dedi hani annenlerle kutlaycaktık dedim orası kalabalık belki orda da kutlarız biz karı koca kutlayalım tamam dedi hiç kutlamamış olmayım diye. Şeytan diyor hiç gitme bayram da da ama nasıl sinir oldum ya 

8 Cevaplar

0 oy
(8,262 puan) tarafından
Yapıp yapmamak değil de ayrımcılık yapmaları sıkıntı 
tarafından
Hep böyle ayrım yapıyorlar yani tamam yanında ki belki daha çok seversin ama bu kadar belli etme yani torunun bu senin 2 yaşında bir çocuk orda kalabalıkta nasılutlu olucaktı abimin kızın doğum gününde nasıl mutluydu sandı ki ona yapıyorlar çok sinir bozucu gerçekten
(8,262 puan) tarafından
Aslinda eşit davranmaları lazım yani hak sonuçta sen de evladısın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bunun sebebi çocuğun değil, kardeşler arası yaptıkları ayrımcılık. Ne kadar bizim için herkes eşit deseler de kaynanamların görümcemin çocuğuna davranması ile benim çocuğa davranmaları arasında dağlar kadar fark var. Çünkü erkekten gelen torun bizimdir, gözüyle bakıyorlar. Kızlarını ne kadar severlerse sevsinler bir oğulları etmiyor. Sal.ak değilim gayet iyi anlıyorum. 
tarafından
Ya çok saçma degil mi abimin olan senindir tamam ama bir pasta sadece yani öyle süs püs falan da demedim abim kardeşim hep beraber olur keseriz dedim 2 yaşında bir bebeği sevindiricen yani çok zoruma gitti çok sinir oldum
0 oy
tarafından
Kaç kere postuna denk geliyorum yazmayım diyorum yok şu kendinizi durumumuz yok diye ajitasyona bağlama işinden vazmi gecseniz benden daha iyi durumun var herseferinde aynı şeyi yazıyorsun buraya altın hesabı açmaya bilmem kaç yüz liraya saç boyamaya paranız var ama bir pasta almaya durumum yok diyorsun burda kimse kimseyi tanımıyor diye herseyi yazıyorsunuz az Allahtan korkunuz olsun bari bacım kendini acindiracksan bari eski postlarini kaldır 2sendir karşıma çıkıyorsun hep postlarindan aynı senaryo geçen yemeye bisey yok dedin ondan sonra kocama adidastan spor ayakabi sipariş verdim dedin resmen insanların duygusunu kene gibi somuruyorsunuz 
tarafından
Birşey söyliycem sen neyin kafasını yaşıyorsun sen benim neler yaşadığımı biliyor musun ki burdan okuduklarınla bana bunları yazabiliyorsun. Sen benim eski postlarımı okumadan önce biraz daha dikkat et tarihlerine de bak o zaman ben postalarımı silmeye çalışıyorum. O adidas ayakkabı gecen senenin postu. İnsanın koca bir sene içinde neler geçirdiğini bilemezsiniz. Belki eşim işten çıkarıldı belki kiram yükseldi esimin maaşı yetmiyor. Yani ama demek ki senin içinde böyle kene gibi sömürme duygusu varmış ki kişi kendi gibi bilir işi. Ben burdan asla kimseden bana yardım edebilir misiniz demedim. Hem sana ne oluyo. Evet durumum yok istanbulda 2000 kira veriyorum 2 yaşında oğlum var onun eksikleri evin yemesi içmesi faturalar derken pasta bile bize çok geliyor. Geçiniyoruz bir şekilde yeri geliyor salça ekmek kavurup yiyoruz. Seni neden gerdi bu kadar
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Eşinle bı sorunları varm igenelde öyle olunca erkek kaynanası tavırları olur bunlsr
tarafından
Hayır bir sorunları yok kendi kendilerine eşimi sevmezler ama bu kendi torunlarını sevmeye engel olmamalı bence
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Belki de snaa da sürpriz yapacaktırlar canım o yüzden öyle demiştir 
tarafından
Yok canım ya öyle olsa kardeşim dayanamayıp sôylerdi yada hazırlıklı gideyim diye
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Cnm yanlış anlama ama hangi çocuğu seviyorlardı onun çocuğuna düşkün oluyorlar. Genelde bu böyle. Senin yerinde olsam bayrama gider hiç ses etmem beklerdim. Eğer yapmazlarsa hiç ses etmem. Döneceğim zamanda hakkınızı helal edin der döner ve bı daha aramazdim. Bı sure sonra ararlarsa da derdim boye böyle yaptınız o yüzden görüşmek istemiyorum diye
tarafından
Bayram da gidicem dediğin gibi hiç bir şey söylemiycem babamla annemin aklına gelmez de kardeşim kesin kızar onlara ama üstünden zaman geçtikten sonra  babam hemen gidip bi pasta alır gelir ama öyle yaptığında asla doğum günü niyetine yaptırmıycam
(1,466 puan) tarafından
Bnm fikrim asla ama asla ses etme. Ablanda onlara kizacagina gitsin kendisi alsın. Sonradan bil alsakar ses etmem. Eve gidince kadar susar sonra mesafe koyarim
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Şimdi kavga etmek istemiyorum ama baım bir kere bakarız emiş annen yarıö agaz sakaysa bile hoş degil. Saka oldugunu agzından bile duysam asla bir daha demem anneme. Sen ısrarla defalarca soylemişssin. Ewt ayırmasalar iyi ama yapacak birdey yok. Mesela benimde annem kardesime daha düşkün ve kıyamaz. Simdi bu pahalılıkta iphone 11 bakıyor annem kardesime. Benim telefon bir kapanıp bir acılıyor(bu arada aynı evde bir yasıyoruz annemlemve kpcam filanda yok) napayım ünüğüne mi yapışayım banada alacaksın ona alıyorsun diye. Belki bayram gunu annen evinde oyle bir durum istemiyor.varsa maddiyatınız evinizde üfleyin bir pasta yoksa  da önemli birsey de degil.cocuk o keke mum sokup üfletmekrte aynı consept parti de. Nasıl ki dünya adeletli degil bu işlerde boyle. Yapacak birsey yok. 
tarafından
Birşey söyliycem niye bu kadar sert yorum yapıyorsunuz. Kavga etmek istemiyorum falan hani annem ya oğlum da onun torunu şaka yapıyor sandım bir kere daha söyledim. Tabi ki gidip neden almadım neden yapmadın demedim zaten konu pasta değil ki konu ayrımcılık. Hani abimi benden daha çok seviyor olabilirler umrumda da değil sevsinler ama insanın evladı olunca işte zoruna gidiyor.
(12,026 puan) tarafından
Bacım diyorum ki bak bende aynısını yasıyorum. Ama napalım? Seninl ibir pasta o bu. Benimki 30 bin tl lik bir ayrım ben napayım asayım mı kendimi kavga mimedeyim küseyim mi? Ve bana annem icraya düştümde 2000 tl borc vermedi borç. Bir kere soyledim anne boyle diye. Veremem dedi hemen baska careler bakmaya döndüm. Takma kafaya. Ne yazıkkı insanlar cocugu da olsa aynı sekilde sevmiyor. Hele ki annen baban oglan sever cinstense zaten gitti bitti hersey
0 oy
(260 puan) tarafından
Neden acik acik konusmuyosun annenle. Pastayi kitlemeye calismissin. En sevmedigim sey. Bana böyle yapildimi inadina yapasim gelmiyor. Öyle yapcagina annene deseydin dogum günü bayrama denk geliyor herkes bi aradayken kutlamak istiyorum fln

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 469 göst.
19 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hirakusunannesi (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 299 göst.
18 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (714 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,593 göst.
18 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Cansel34 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,115 göst.
6 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,635 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,663 soru

24,186,854 cevap

336,693 kullanıcı

...