0 oy
129 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,504 puan) tarafından
Farklı bir şeyler yapmak istiyorum elimde leblebi var kullanmıyoruz da süsse bisküviyi de tek yiyemiyorum tadı pek hoş gelmedi bunları bilen de edip birbirine tutturarak top yapmak istiyorum sütle mi tuttursam tereyağı ile mi. Ya da çikolata falan mı eriteyim karıştırayım tecrübeli hanımlardan akıl istiyorum

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Balla ve biraz sütle tuttur canm
(1,504 puan) tarafından
Aa bak bal hiç aklıma gelmedi çok sağ ol kuzum ya bir deneyeyim. Kahveyi yanına sürekli bisküvi yemek de istemiyorum kurabiye yapıyordum arada bir o da sıktı değişik şeyler arıyordum bu iyi olur inşallah
-Reklam-
0 oy
(441 puan) tarafından
Bisküviyi bilmem ama leblebi kurabiyesi çok güzel oluyor, tarifine bakabilirsiniz :D
(1,504 puan) tarafından
Birkaç tarife baktım da istediklerimi bulamadım ben de kendim bir şeyler uydurmaya çalışmak istiyorum da birleştirmek için acaba ne kullansam daha iyi olur diye sizlere danışayım dedim
0 oy
(163,334 puan) tarafından
Leblebiden kurabiye yap o dedigin biskuvi nasi bisi bilmiyorum onuda bugun hayra cocuklsra falan dagit 
(1,504 puan) tarafından
Sağ ol canım
0 oy
(129 puan) tarafından
Leblebili Kakaolu Toplar Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Leblebileri ve kuru üzümleri rondodan geçirin.
  2. Kakao, süt ve Hindistan cevizini bir kaba ekledikten sonra leblebi ve üzümleri ekleyip karıştırıyoruz.
  3. Topçuklar yapıp etrafını Hindistan cevizi ile kaplıyoruz.
  4. Biraz dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
(1,504 puan) tarafından
Bunun içine ayrıca bisküvi de eklesem olur mu acaba
(129 puan) tarafından
Olur neden olmasın

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 91 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 162 göst.
17 Temmuz 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Casperiye (9,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 100 göst.
0 oy
2 cevap 123 göst.

Kategoriler

1,468,818 soru

24,064,402 cevap

330,285 kullanıcı

...