0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (236 puan) tarafından
Kızlar pcosluyum iki aşılama negatif, rahim filmi çektirdim temiz. Tek sıkıntı pcos . Bi süre soğan kürü denemek istiyorum ilaçlar iğneler beni aşırı yordu. Soğan kürü nasıl yapılıyor adetin 3. Günündeyim ne zaman başlayıp ne zaman bitirmeliym hamile kalmak için yardımcı olursanız çok sevinirim 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilgim yok post yukarı 

Rabbim size de nasip etsin inşallah 
(236 puan) tarafından
Teşekkür ederim amin inşallah size de Rabbim evlatlarınızı bağışlasın
tarafından
Amin allah razı olsun canım
-Reklam-
0 oy
(913 puan) tarafından
Canim adet bitiminden iki gün sonra başlanıyor diye hatirliyorum bi cezveye soganin kabugunu soyup dörde boluyorsun  ağzına bisey kapatıp kaynamaya başladıktan sonra beş dakika boyunca Kaynat ilk sıcağı gitsin soğumasın ama üfleyerek icmen lazım yoksa etkisi olmuyormuş. Sabah aksam aç karnına onbeş gün devam etmen lazım 
(913 puan) tarafından
Canim bende de pko vardi evlenmeden önce yaptım bunu çocuk düşünmeden önce kontrole gittigimde kist yok dedi iki ayda da oldu şükür inşallah tez zamanda sana da nasip eder Allah hayırlısıyla
(236 puan) tarafından
Bu şekilde yapıcam inşallah olur eline sağlık yazmışsın o kadar Allah razı olsun
(913 puan) tarafından
Amin ecmain kuzum hiç stres yapma iliski sirasinda ve sonrasında çocuk olayını unut stres de çok büyük etken
0 oy
(881 puan) tarafından
Sorunun ne kuzum neden gebe kalamıyorsun bildiğim bi kaç bisey var onu önermek istiyorum 
(236 puan) tarafından
Pcos var hamile kalamıyorum valla çok sevinirim önerin varsa
0 oy
(3,853 puan) tarafından

Yotube dan baka bilirsin daha net ce aciklayici oluyor yada gogul amcaya sor guzel cevapliyor :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 43 göst.
30 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Alperelifefe (208 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 59 göst.
11 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnblt (2,498 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 149 göst.
21 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriyetaycur (1,287 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ipek6161 (120 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,389 soru

24,071,625 cevap

330,687 kullanıcı

...