0 oy
434 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,587 puan) tarafından
Önceki postlarimdan bilirsiniz belki eşim benim aileme karşı cok soguk dugun olur benimle birlikte gelmez bile neyse haftaya dugunumuz var yegenimin esim bilerek kendini o aksam gece vardiyasina yazdirmis 1 saat bakip doneriz dedi benim öz yegenimin dugununde 1 saat durucam bende kizginlikla bende gitmiyorum madem dedim sonra aradi annem babam o gelmezse sen gel bende dedim ki neden her yere tek geliyorum sonuçta kocamsa benimle gelmek zorunda her yere bende kızımı alip gidicem dugune 

10 Cevaplar

+1 oy
(6,077 puan) tarafından
O senin ailene nasılda sende onun ailesine öyle ol niye böyle yapıyorsun diye sorar elbet 
-Reklam-
0 oy
(679 puan) tarafından
Sende onun ailesine gitme baska turlu anlatamazsın sen nasıl yalniz gidiyosan o da yalniz gitsin
0 oy
(17,365 puan) tarafından
Hiç dil dokme bence  postlarinin çoğunu biliyorum git eglenmene bak bosverr gelmesinnnn....
0 oy
(5,292 puan) tarafından
Sende asla onun ailesiyle ilgili bir yere gitme seni anca anlarsa ozaman anlar düstun zor durumun farkına varır
0 oy
(2,609 puan) tarafından
Hatırladığım kadarıyla burada eşini kötülüyordun hep beklentiye girdiğin için haksızsın diyorum. Geçimsiz bir insanla ne kadar olursa öyle gidiyor ilişkiniz bence 
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Gelmemesine takilma bu kadar sende onun tarafında birşey olduğunda kılını kibirdstma sorduğunda sen yapınca oluyo dersin
0 oy
(1,830 puan) tarafından

image

esine bunu bildir. Çünkü yaptığı çok büyük terbiyesizlik 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Bacım esine soyle. Benim eski kocam benim hiç bir akrabagmın dügünü vs gelmez kendikine de ablasını alır giderdi. Bosanırken agır kusurlu sayıldı. 
0 oy
(881 puan) tarafından
Ay insan yanında görmek istiyor demi kocasını ama kendilerine gelince her yere götürürler onların hicbiseyine gitme düğününüze git bi güzel sinirlerini kurtlarını dok
0 oy
(53,952 puan) tarafından
o bir saat oturup kalksin yaninda gözüksün gitsin sen otur dugunde

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 505 göst.
1 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,587 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,074 göst.
0 oy
23 cevap 1,169 göst.
18 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 316 göst.
7 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,587 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,571 soru

24,087,495 cevap

331,581 kullanıcı

...