Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Adet kabi marka tavsiyesinde bulunabilir misinz
0
oy
289
göst.
6 Temmuz 2022
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
MrvDK
(
442
puan)
tarafından
soruldu
Adet kabi kullanıp marka tavsiyesinde bulunvak var mı mother smart fomameter dikkatimi çekiyor ama kullanan dan tavsiye almak isterim
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
0
oy
6 Temmuz 2022
E D E 0434...
(
1,603
puan)
tarafından
cevaplandı
One kız cahal kalmışım:)))))
6 Temmuz 2022
MrvDK
(
442
puan)
tarafından
yorumlandı
Ped yerine kullanılıyor menstural kap diye geçiyor rahatsızlığm sebebi ile 15 günde bir adet oluyorum organik ped kullanıyorum ama para yetiştiremicem pede en azndan bı alıp uzun süre kullanilirim
6 Temmuz 2022
__Deniz__
(
2,220
puan)
tarafından
yorumlandı
O adet kabları çok rahat olmayacak gibi geliyor canım bende çok gördüm ama nasıl duruyor vakum sayesinde duruyor galiba ama acaba olmadık yerde çıkar kabin içi bosalirsa falan insan bir tedirgin olur gibi geliyor bana
6 Temmuz 2022
MrvDK
(
442
puan)
tarafından
yorumlandı
Tuvalete girip çıktıkça kontrol edilebilir zaten pedlerde gördüğümuz kadar yoğun bir kirlilik kan bosalmasi yaşamıyoruz 5-6 günlük bı dönemde bı fincandan az diyor kadndogum uzmanları sadece alışmak önemli yaklaşık 4-5 aydır arastiriyorim insllah memnun kalirim
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
6 Temmuz 2022
Rahel
(
2,518
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok kullanışlı olamdigini duydum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Temmuz 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Ayy nasıl koycam kız onu yerine ben korkuyorum valla ondan oturamazsin kalkamazsin yuruyemezsin bi iş yapamazsın
6 Temmuz 2022
MrvDK
(
442
puan)
tarafından
yorumlandı
Emin olun doğru yerleşimle bu problemlerin hiç birini yasamayz bir iki dönem belki zorlar ama alışınca devam ve mutlu bir regl dönemi tasma btma problemi olmadan
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Temmuz 2022
Whiteangell
(
2,608
puan)
tarafından
cevaplandı
Hiç hijyenik değil bence bulaşma enfeksiyonla uğraşırsın sonra bir de
6 Temmuz 2022
MrvDK
(
442
puan)
tarafından
yorumlandı
Aksine pedden daha hijyenik sadece doğru kullanım gerekiyor pedlerde ciddi kimyasal var ve alt tabaka poşet havasız bir ortamda pis kanla cildinz belirli bi middet temas zorunda kalıyor organik ped veya yıkanabilir pedler var ama organik pede artık bütçe yetiştiremiyorum yikabilir de gözüm kesmiyor
6 Temmuz 2022
Whiteangell
(
2,608
puan)
tarafından
yorumlandı
Dene gör o zaman hiç bir jinekolog önermiyor o pis kan orada kalıyor saatlerce ne diyeyim senin tercihin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Temmuz 2022
Balbazar
(
913
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım ben üç yildir lunette kullaniyorum cok memnunum tavsiye ederim
6 Temmuz 2022
Yosi
(
1,573
puan)
tarafından
yorumlandı
Pede gore daha ki kolay uzun süredir aklımda ama nedense cesaret edemedim
6 Temmuz 2022
Balbazar
(
913
puan)
tarafından
yorumlandı
Canim ben bekarken denk geldim evlenir evlenmez kullanmaya başladım ilk başta çok zorlandim pes edecektim tak çıkar cok zorlaniyordum alıştım kendim yöntem buldum kendime göre. Çok rahat heleki benim gibi çok aşırı yoğun adet görüyorsan benim bir iki gün aşırı yoğun olur ve hep rezil olurdum o iki gün. Ben adet kabiyla beraber yikanabilir kadin pedi de kullanıyorum sızma filan oluyor iyi takmazsan
6 Temmuz 2022
Yosi
(
1,573
puan)
tarafından
yorumlandı
Aşırı oluyor, 2 ped kullanmazsam bitiyorum o derece. E hasta olurum diye de saat başı değiştiriyorum. Takamam her yerde kullanamam dışarda zor olur gibi şeyler geliyor aklıma, denemeli miyim?
6 Temmuz 2022
Balbazar
(
913
puan)
tarafından
yorumlandı
Kesinlikle dene canım bende öyle hele sabah uyandığımda lavaboya gidemiyordum afedersin bacaklarimdan sızıyordu bekarken özellikle çok zorlandim. Bu adet kabi hayatimi kurtardi. Lunette zaten bilindik bi marka arastir istersen zaten nasil yapman gerektigini filan anlatiyor ama ben sana ayrıntılı nasil kolay takıldığını filan özelden yazarim alirsan bana yaz. Üç yilda bir paket ped almisimdir o da degistiremeyecegim yerlere gittiğim zaman.. hem kolaylik hem ekonomik
6 Temmuz 2022
Yosi
(
1,573
puan)
tarafından
yorumlandı
Araştırıyorum hemen teşekkür ederim
6 Temmuz 2022
MrvDK
(
442
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok fazla video ve yazı okudm bence de kullandıktan sonra keşke daha önce tanısaydık diyeceğiz ve Mali anlamda da kolaylık buna vereceksin 300-400 yıllarca kullanacaksın ben her ay p'de rahat 120 veriyorum yani hatta rahatsızlığından kaynaklı 15 günde bir oluyorum herkesin cesaret edip kullanmaya başlaması gerekiyor diye düşünüyorum sadece marka olarak kararsız kaldım inşallah doğru markada karar verir ve başlarm
6 Temmuz 2022
Balbazar
(
913
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben ya 140 yada 180 e almıştım suanki fiyatını bilmiyorum ama gerçekten ekonomik olarakda rahatlik olarakda çok çok iyi. Temizliği de kaynatıyosun zaten onbeş yirmi dakika normal pdler daha sağlıksız bence. Hiç düşünmeden alin başta zorlanabilirsiniz benim tamamen alışmam bi altı ayı buldu. Alışınca mis
6 Temmuz 2022
MrvDK
(
442
puan)
tarafından
yorumlandı
499 lira şu an :)) 3 yıl önceye mi donsek :))
6 Temmuz 2022
Balbazar
(
913
puan)
tarafından
yorumlandı
Hadi ya çok paraymis. Ama şu ekonomide de hicbisey sasirtmiyor :) ben iki tane aldim bide ilkini büyük almışım ilk taktim cikaramadim filan sonra bi küçüğünü aldim :D
6 Temmuz 2022
MrvDK
(
442
puan)
tarafından
yorumlandı
Yani pedle kiyasladgmz zaman zaten 2-3 aylık pedi almış saycaz dedignz gibi bu ekonomi de normal :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
8
cevap
533
göst.
Kanguru tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
13 Mart 2020
Diğer
kategorisinde
Alparslan'ım<3
(
91
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye
kanguru
bebek
yardim
0
oy
27
cevap
247
göst.
Kızım için isim tavsiyesinde bulunur musunuz?
20 Haziran 2025
Diğer
kategorisinde
Mhmthan
(
125
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
2
cevap
250
göst.
Aranızda Lüleburgazda doktor tavsiyesinde bulunacak var mı acaba
10 Ocak 2022
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Ece sen
(
1
puan)
tarafından
soruldu
+1
oy
3
cevap
267
göst.
Uygun süpürge tavsiyesinde bulunur musunuz?
21 Aralık 2021
Diğer
kategorisinde
ikbal
(
53,795
puan)
tarafından
soruldu
Kategoriler
Tüm kategoriler
Ürün İncelemeleri