0 oy
337 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kızlar bu tras bıçağı nasıl batik tras sonrası tahriş kaşıntı falan yapıyor mu valla bıktım şu tüyden kıldan agdayla bile alsam iki haftaya çıkıyor bu tras bicagina iyi dediler kullananlar siz memnun musunuz 

9 Cevaplar

0 oy
(116 puan) tarafından
Güzel bn memnun kaldım rahatsız etmedi bni
tarafından
Teşekkür ederim canim bende alcam inşallah memnun kalırım
-Reklam-
0 oy
(711 puan) tarafından
Ben erkeklerin kullandığından kullandım yumuşacık yapıyor ama illaki çıkarken kaşıntı oluyor bacım tüyler . Batik olmadı bende ama bende aşırı kaşıntı oluyor tüyler cikacaginda 
tarafından
Bende ondan nefret ediyorum yaa elim hep bacaklarımda oluyor :))
(162 puan) tarafından
Hahaha aynen yaa
0 oy
tarafından
Günlük dus aliyosan çıktıkça al daha kolay olur
tarafından
Günlük duş alıyorum ama agdayla alabilmem için biraz uzun olması gerekiyor canım
0 oy
(888 puan) tarafından
Ben mak 3 turbo kullanıyorum biraz pahalı ama bi bıçağı bi kac ay kullanabiliyoruz 
tarafından
Kız valla parası gözüme gelmiyor artık kıllı kıllı dolaşmaktan bıktım:)
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Ben çok memnunum herhangi bir sorun yaşamadım hiç 
tarafından
Bacaklarını da mı onla alıyorsun canım
(7,448 puan) tarafından
Evet canım mor olanını kullanıyorum ben kremli o ektsra çok memnunum
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim ondan almayı düşünüyorum bende
(7,448 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Ben kullandim ama.ben becerememisde olabilirim kanatti bide kasinti yapti rossmanda satilan 6 bicakli jileti var onu kullaniyorum begendim ben ama pahalandi iyice 
tarafından
Kız valla parası gözüme gelmez yeter ki biraz rahat edeyim
(1,331 puan) tarafından
Valla canim inan ben cok memnun kaldim digerinde 2 gun sonra cikartirken bunda ciknasi daha uzun digerine gore 6 bicakli oldugundan sanirim cikarkende kasinti yapmiyor ben cok rahatladim o anlamda bende agdayla alirdim hep ama biktim artik cocuktan da firsat olmuyor
tarafından
Evet canım bide hormonlardan mıdır nedir agdayla alsam bile hemen çıkıyor çocukla zaten uğraşmıyorum valla bıktım bende artık
(1,331 puan) tarafından
Hormonlardan olabilir benced3 hamilelik sonrasi herhalde Bende de yogun baya hani tuy demeye dilim varmiyor yani o derece :)) 3 bicaklilarla alirkende zorlanmistim tekrar tekrar gecmem gerekiyordu aklina hangisi yatiyosa incele canim aklinda olsun rossmandakide :)
0 oy
tarafından

Ben kullanıyorum ağda ile alınmis gibi olur tertemiz batık vs yok zaten bendeki tüyler seyrek Allah'tan :D

tarafından
Kiz ben çok tüylüyüm ama :)
0 oy
tarafından
Ben kullanıyorum ama kadınlar ıcın olan tras kopuguyle kıllanıyorum hem tertemız hemde yumusacık oluyo 
tarafından
Valla yorumlardan sonra bir gaza geldim ki kızımı babasına bırakıp gidip alcam hemen :))
0 oy
tarafından
En iyisi veet tüy dokucu ben geline dedim azaltıyor düzenli kullanıma inanmadı bana zorla aldırdım kullandı 2 ay  ... Kolları sim siyah ti gittim ağda yaptı sandım bembeyaz olmuş her yerim inceldi diyor iyiki zorladım diyor 
tarafından
Ben çok tüylüyüm bide bacaktaki tüylerim aşırı kalın bendede ise yarar mı acaba
tarafından
Yarar hemde daha iyi sonuç alırsın sana şunu dicem 2 ay kullanıp hiç işe yaramadı demeyeceksin düzenli kullanacaksın farkı goreceksin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 106 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 690 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Annne (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 237 göst.
23 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 677 göst.