0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bayrama kadar üç-dört kilo vermem lazım, haftada yedi kilo verdiriyormuş. Hızlı kilo vermek sağlıksız ama bu protein ağırlıklı bir diyet o sebeple yağdan gider kilo. Aklıma yattı gibi bir de burada sormak istedim.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir insanın haftada 7 kilo verebilmesi için obezin üst sınırlarında olması gerekir. Onlar hikaye. yumurtanın fazlası da zararlı. Hiç inandırıcı değil. Zaten diyete başladığında  ilk 2 gün içerisinde tartıda 1 1.5 kilo oynar, çünkü şişlik gider. 
tarafından
57 kiloyum hamilelik öncesindeki kilom 53’tü vermem gereken çok fazla bir kilo yok ama son dört kilo gitmiyor, direnç kilosunda takıldım. Verebilmem için bu tarz bir şey uygulamam lazım.
-Reklam-
0 oy
tarafından
3 gündür sabah kahvaltısı yiyorum 2 3 gibi öğle yemeği yiyorum az porsiyon akşam hiç yemiyorum yemek meyve yiyorum ve 3 kilo vermisim
(2,052 puan) tarafından
Ne yapiyon ne yapiyon daha açıklayıcı anlatirmisin
tarafından
2-3 gibi yeme olayını bitirirsem ölürüm herhalde çünkü gece iki gibi anca uyuyoruz erken uyusam olur da :)
tarafından
Aşkım 3 bardak cayimla yarım ekmegimle eksizsiz kahvaltımı yapıyorum öyle bir dilim peynir falan değil çok güzel bir şekilde yiyorum sonra öğle yemeğini kısır ... Köfte pilav sulu yemek istediğin olabilir az porsiyon la çeyrek ekmekle yiyorum sonra akşam hiç bişey yemiyorum işte şeftali erik koydeyim ya meyve yiyorum iki üç şey öyle yatıp uyuyorum emzikliyim bol su içiyorum sütüm oluyor zaten meyvelerde süt yapıyor düğün var hedefim 12 kilo 3 kilo vermisim tartı bozuk değil ben bozuk olduğuna inanıp hedefe kitleniyorum kaynanamda farketti zayıfladın dedi ... Ama metobolizmam çok hızlı benim kişiden kişiye fark yapar ama sonuç kesin alınır uygula derim
tarafından
Balım iki gün acıkma hissi acayip oluyor titriyorsun ama 3. Gün bişey kalmıyor alisiyorsun
tarafından
Ama vücut aç kalırsa kendisini korumaya alır ve yağ yakmaz. Sen yine de o kadar erken bitirme 6 gibi bitir.
(2,052 puan) tarafından
Hee sen emziriyorsun diye ekmek ye ama normal de diyetlerde ekmek yasak tam buğday ekmeği veya kepek ekmeği 1 2 dilim,ama ben Ahmet apa'nin diyetine başladım hem vücuttaki hastalıkların tedavisi için hemde kilo verebilmek için,
tarafından
Yok kız arada saat değiştirme yapacaksın o zaman şaşırtma oluyor şimdilik aynı düzen 2 gün sonra ogleni keser akşam yemeği az yicem

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 356 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,193 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 139 göst.
25 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde abnw (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 249 göst.
7 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (484 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 199 göst.
1 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azerin annesi (202 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,246 soru

24,166,633 cevap

335,626 kullanıcı

...